Ukazala na krađu u režiji Socijaldemokrata, a onda dobila otkaz u hotelu “Ramada”: Patricija Pobrić gostovala kod Petra Komnenića (VIDEO)

Nezavisni poslanik Mladen Bojanić objelodanio je, na osnovu njenih uputa, da je skup Socijaldemokrata (Ivan Brajović) u hotelu “Ramada” plaćen od strane Direkcije željeznice koja je dio njegovog Ministarstva saobraćaja. Poslije toga je dobila otkaz

Večeras u emisiji “Načisto” gostovala je Patricija Pobrić, sada već bivša menadžerka hotela “Ramada”, koja je ukazala na zloupotrebe državnih resursa u partijske svrhe.

Podsjetimo, nezavisni poslanik Mladen Bojanić objelodanio je, na osnovu njenih uputa, da je skup Socijaldemokrata (Ivan Brajović) u hotelu “Ramada” plaćen od strane Direkcije željeznice koja je dio njegovog Ministarstva saobraćaja. Poslije toga je dobila otkaz.

Na pitanje kako se odlučila da uputi poslanika na dokumenta, Pobrić je kazala da su Socijaldemokrate organizovale tri skupa u hotelu, a da je reagovala nakon što je zvaničnik te partije Emil Durumbašić tražio da se račun dostavi Direkciji Željeznice.

“Prva dva još nisu bila plaćena, i onda je odlučeno da taj treći skup bude plaćen i on je to platio kešom. U međuvremenu je Direkcija željeznice platila račun”, kazala je Pobrić.

Ponovila je da je poslije prve konferencije Bojanića, Durumbašić došao u hotel i tražio da se izmijeni dokumentacija o plaćanju skupova.

Pobrić je kazala je da je znala da će zbog svoje odluke ona i njena porodica biti na gubitku.

“Međutim, ja ne želim da bježim odavde, ne želim da se zbog toga vratim u SAD”, kazala je Pobrić, koja ima dvojno državljanstvo.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!