Slaven Bilić ne prestaje da oduševljava: Pogledajte kako je podsjetio Mateusa na rezultat utakmice Hrvatska – Njemačka 1998. (VIDEO)

Bivši svjetski prvak u studiju je dijelio komplimente hrvatskoj reprezentaciji i usput se prisjetio da je posljednju utakmicu na Svjetskom prvenstvu odigrao upravo protiv Vatrenih. Bilo je to 1998. u Lionu, a Slaven ga je podsjetio kako je završila ta utakmica. Samo mu je prstima pokazao 3:0… “Bio sam tamo”, rekao je Bilić i nasmijao sve u studiju

Slaven Bilić iz dana u dan oduševljava u studiju ITV-a.

Bivši selektor Hrvatske osvojio je Engleze stručnim analizama, ali i duhovitim komentarima i podbadanjima, a posljedna Slavenova ‘žrtva’ bio je proslavljeni njemački fudbaler Lotar Mateus.

Bivši svjetski prvak u studiju je dijelio komplimente hrvatskoj reprezentaciji i usput se prisjetio da je posljednju utakmicu na Svjetskom prvenstvu odigrao upravo protiv Vatrenih. Bilo je to 1998. u Lionu, a Slaven ga je podsjetio kako je završila ta utakmica. Samo mu je prstima pokazao 3:0…

“Bio sam tamo”, rekao je Bilić i nasmijao sve u studiju.

Matthaus se, piše portal jutarnji.hr, nakon toga sjetio i njemačkog poraza u Klagenfurtu na Euru 2008, a Bilić ga je podsjetio i kako je ta utakmica završila (2:1).

Bio je i tamo…

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!