SAD: Doživotna robija za Dragana Sekulića, zbog ubistva bivše supruge u Ohaju

Bivšu suprugu kobnog dana sačekao je na parkingu ispred Centra za rehabilitaciju “Astorija”, gde je radila kao medicinska sestra i sasuo joj tri metka u glavu, a zatim još nekoliko metaka u telo i ostavio je da iskrvari

Dragan Sekulić (38) osuđen je na doživotnu robiju u Ohaju zbog ubistva bivše supruge Željke (37).

Bivšu suprugu kobnog dana sačekao je na parkingu ispred Centra za rehabilitaciju “Astorija”, gde je radila kao medicinska sestra i sasuo joj tri metka u glavu, a zatim još nekoliko metaka u telo i ostavio je da iskrvari.

On je sudiji ispričao da je želio da se ubije pred Željkom, ali je u posljednjem trenutku ipak uperio pištoj u nju i ispalio više hitaca.

Samo dvije nedjelje prije gnusnog zločina, 24. novembra, pokušao je da je ubije tako što je kamionom izgurao njen automobil u jarak.

Iz smrskanog automobila sa potresom mozga od smrti su je spasli vatrogasci. Tada je pušten uz kauciju od 100.000 dolara i zabranu prilaska.

Željka i Dragan su se zajedno preselili u SAD, a prošle godine su se razveli. U braku su dobili dvije ćerke, koje sada imaju devet, odnosno 13 godina, prenosi Kurir.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!