Tuga do neba: Pazarac Amel Šipčanin još ne zna da su mu u udesu poginuli supruga, ćerka i majka

“U nedjelju ga je obišla familija, koja mu je prenijela da su mu najrođeniji u novopazarskoj bolnici i da nisu ugroženi. Uzeli su njegov mobilni telefon, koji se do prekjuče nalazio na prijemnom odjeljenju. Osoblju ortopedije je striktno skrenuta pažnja da Amelu ne smije da priča o sudbini njegovih najrođenijih. Nepokretan je, teško komunicira”, kazao je izvor lista “Alo”

Amel Šipčanin, bivši bokser iz Novog Pazara, koji je poslije tragičnog udesa zbrinut u užičkoj bolnici, još ne zna da su mu poginuli ćerka, supruga i majka.

On je u petak uveče iz hirurške intenzivne njege prebačen na ortopedsko odeljenje.

Bolesničku sobu u kojoj je izolovan, baš zato da mu neko ne bi saopštio surovu istinu, prvi dan je nadzirala policija.

“U nedjelju ga je obišla familija, koja mu je prenijela da su mu najrođeniji u novopazarskoj bolnici i da nisu ugroženi. Uzeli su njegov mobilni telefon, koji se do prekjuče nalazio na prijemnom odjeljenju. Osoblju ortopedije je striktno skrenuta pažnja da Amelu ne smije da priča o sudbini njegovih najrođenijih. Nepokretan je, teško komunicira”, kazao je izvor lista “Alo” iz Opšte bolnice Užice.

U srijedu ili četvrtak, kako saznaje “Alo”, Amel će biti podvrgnut operaciji potkoljenice, koju je polomio u sudaru. Ima i povrede grudnog koša i stomaka, ali nije životno ugrožen.

Na istom odjeljenju je Ermin Kozić, jedan od putnika iz “pasata” koji se sudario sa “zastavom 101” u kojoj je bila Šipčaninova porodica. 
On je prošao sa povredom kičme i naloženo mu je strogo mirovanje.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!