Kakav glupan: Ležerno prošetao ispred nadzornih kamera pa nabio kapuljaču i ukrao bicikl u centru Zagreba (VIDEO)

“Željeli bismo mu pomoći ne samo da postane najpoznatiji kradljivac bicikala u Hrvatskoj, već u cijelom svemiru. Molimo vas da podijelite ovaj video i pomognete mu da postane globalno poznat. Besplatna večera za dvoje za informaciju koja vodi do imena tog kretena”, napisali su zaposleni u zagrebačkom restoranu na Facebook stranici

Zaposleni u zagrebačkom restoranu “Mundoaka” objavili su na svojoj Facebook stranici snimak, kako kažu, “najglupljeg kradljivca bicikala u svemiru”.

Dotični je u 21:26 čadova, 27. aprila, ušao je u haustor “Mundoaka” restorana na adresi Petrinjska 2 i ukrao bicikl jednog od njihovih zaposlenih. Međutim, kapuljaču je stavio na glavu tek poslije krađe i još se ležerno nekoliko puta prošetao ispred nadzorne kamere, prenosi portal jutarnji.hr.

“Željeli bismo mu pomoći ne samo da postane najpoznatiji kradljivac bicikala u Hrvatskoj, već u cijelom svemiru. Molimo vas da podijelite ovaj video i pomognete mu da postane globalno poznat. Besplatna večera za dvoje za informaciju koja vodi do imena tog kretena. Mali savjet za ovog uskoro poznatog kriminalca: Stavi kapuljaču prije nego nešto ukradeš, a ne poslije, glupane!”, poručili su iz restorana.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!