Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović: Još nema konkretnog materijalnog dokaza da bi ubica i pomagači bili uhapšeni (VIDEO)

Kriminolog Božidar Spasić na osnovu dugogodišnjeg iskustva tvrdi da je Jelena poznavala ubicu, da mu je prišla, da su se svađali, da ju je odgurnuo i potom ubio

Misterija oko ubistva pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović i dalje traje. Još se ne zna koji je motiv zločina koji je potresao Srbiju, niti postoji konkretan materijalni dokaz na osnovu kojeg bi ubica i pomagač ili pomagači bili uhapšeni. Policija još nije pronašla ni predmet kojim je nesrećna žena ubijena.

Kriminolog Božidar Spasić je kazao da će „onog momenta kada nađemo motiv ubica ’pući’“.

„Odugovlačenje je dio kriminalističke taktike koja treba da dovede do toga da ubica ’pukne’“, rekao je on gostujući u jutarnjem programu Televizije Pink.

Spasić je rekao da je svakodnevno pisanje srpskih medija o ovom slučaju korisno, jer bi, kako je kazao, da se toliko ne piše ubistvo ušlo u zapećak, podsjećajući da u Beogradu ima još nerasvijetljenih misterioznih ubistava koja su nerazjašnjena.

„Ovo je pritisak medija na policiju“, rekao je on.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva on tvrdi da je Jelena poznavala ubicu, da mu je prišla, da su se svađali, da ju je odgurnuo i potom ubio.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!