Vijesti objavile video snimak policijske akcije prilikom koje je ubijen dvostruki ubica

Dragićević se nalazio u staroj kući, napuštenom objektu porodice Knežević u blizini kasarne. Pripadnici policije su oko 19.10 sati stavili maske i počeli da se grupišu oko kuće u kojoj se krije Dragićević, odakle se nekoliko minuta kasnije čula pucnjava

Goran Dragićević (Foto: Fejsbuk)

Pljevljak Goran Dragićević, osumnjičen da je preksinoć u tom gradu ubio bivšu suprugu Slobodanku (39) i njenog muža Radoša Terzića (56), ubijen je u policijskoj akciji u naselju Guke.

“Vijestima” je nezvanično potvrđeno da je policijska akcija završena.

Dragićević se nalazio u staroj kući, napuštenom objektu porodice Knežević u blizini kasarne. Pripadnici policije su oko 19.10 sati stavili maske i počeli da se grupišu oko kuće u kojoj se krije Dragićević, odakle se nekoliko minuta kasnije čula pucnjava.

Kako je “Vijestima” nezvanično rečeno, Dragićević je tokom dana mijenjao odluku o predavanju, uz navode da se plaši za svoj život.

On je od policije tražio da mu donesu vodu, a do kuće u naselju Guke dolazio je i njegov kum kako bi ga ubijedio da se preda.

“Vijesti” nezvanično saznaju i da je Dragićević kazao policiji da je na vratima kuće u kojoj se nalazi postavio eksplozivne naprave.

U akciji je učestvovalo oko 20 pripadnika SAJ-a.

Dragićević je sinoć nekoliko minuta nakon ponoći razmijenio vatru s policijom u pljevaljskom naselju Guke.

Izvor: Vijesti

 

Pljevlja: Ubica pucao na policiju, ubijena žena sakrila djecu kada ga je vidjela kroz špijunku

U Pljevljima je intenzivirana potraga za Goranom Dragićevićem (47), osumnjičenim da je preksinoć u tom gradu ubio bivšu suprugu Slobodanku (39) i njenog muža Radoša Terzića (56).

Specijalna antiteroristička jedinica je stigla u Pljevlja i trenutno pregovara sa Goranom Dragićevićem, prenose “Vijesti”.

Dragićević je sinoć nekoliko minuta nakon ponoći razmijenio vatru s policijom u pljevaljskom naselju Guke.

Građani svjedoče da su se čuli pucnji iz automatske puške i pištoja.

“Vijestima” je juče nezvanično saopšteno da je u selu Crni Vrh, nedaleko od granice sa Srbijom, juče oko podne pronađeno njegovo vozilo parkirano pored puta.

Nezvanično, policija sumnja da je Dragićević time htio da zavara trag. “Vijestima” je nezvanično saopšteno da inspektori pretpostavljaju da je Dragićević ilegalno prešao u Srbiju.

Iako se radi o ozbiljnom slučaju, policija se još nije zvanično oglasila.

Iz bezbjednosnih razloga otkazana je dječija predstava koja je za danas bila zakazana u Pljevljima.

Istražiteljima za sada nije poznato da li je ubica prilikom bjekstva imao pomagače. 

“Sumnja se da je G. D. počinio teško ubistvo na način što je lišio života S. R. i R. T. upotrebom vatrenog oružja –  automatske puške. Izuzeti tragovi upućeni su  Forenzičkom centru radi vještačenja. Službenici CB Pljevlja su takođe danas pronašli i izuzeli određene predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela. Za osumnjičenim G. D. je raspisana potraga i za njim policijski službenici intenzivno tragaju”, piše u saopštenju Uprave policije.

Po nalogu tužiteljke bjelopoljskog Višeg suda Višnje Medojević, tijela supružnika poslata su u Klinički centar Crne Gore na obdukciju.

Na Terzića je pucano na ulazu u Gradski stadion, a Slobodanka je ubijena nekoliko minuta kasnije u njihovom stanu u pljevaljskom naselju Varoš.

Ubica je Terzića sačekao ispred ulaza u službene prostorije stadiona i na njega ispalio dva metka iz automatske puške.

Ubica i Terzić najvjerovatnije su se prethodno verbalno sukobili, s obzirom da je nekoliko minuta prije tragedije policiji prijavljeno da je došlo do svađe kod gradskog stadiona. Terzić je po povratku sa sela, gdje je obišao majku, svratio na gradski stadion da završi neke poslove, pišu “Vijesti”.

Nakon što je ubio Terzića, pretpostavlja se da je Dragićević sjeo u vozilo i otišao do stana u kojem je živjela njegova bivša supruga, od koje se razveo prije više od deset godina.

U tom trenutku, osim Slobodanke u stanu je bila njihova ćerka i Slobodankin maloljetni sin kojeg je dobila u braku sa Radošem.

“Pošto je kroz špijunku primijetila da je na vratima Dragićević, Slobodanka je, sluteći šta bi moglo da se dogodi, djecu sakrila u ormar ili na terasu. Nakon što mu vrata nijesu otvorena, ubica je ispalio nekoliko hitaca u bravu, a potom i u Slobodanku koju je zatekao u dnevnoj sobi”, kazao je sagovornik “Vijesti” blizak istrazi.

Ispred ulaza u stadion i zgradu u kojoj su Terzići živjeli, tokom jučerašnjeg uviđaja dežurali su pripadnici policije. Inspektori su pretraživali okolinu mjesta zločina i više lokacija u gradu u potrazi za ubicom i oružjem iz kojeg je počinjen zločin.

Dragićević već nekoliko godina živi u Budvi, gdje se bavio privatnim biznisom. Povremeno je dolazio u Pljevlja, gdje mu je živjela ćerka.

Njegovi prijatelji kažu da je bio dobra osoba i da nisu mogli ni da pretpostave da bi tako nešto mogao da uradi.

Neki su rekli da je prethodnih dana bio nervozniji nego inače.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!