Policija došla do novih snimaka: Auto Marjanovića na dan Jeleninog ubistva jurio punom brzinom

Na snimku od subote, kada je Jelena nestala, vidi se jurnjava automobila Marjanovića. Snimci su odnijeti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo u koje tačno vrijeme su se pojavljivali. Takođe, policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umiješana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva

Policija je u sklopu istrage ubistva brutalno ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović uzela snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnice u borčanskom naselju Crvenka.

Na snimku od subote, kada je Jelena nestala, vidi se jurnjava automobila Marjanovića. Snimci su odnijeti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo u koje tačno vrijeme su se pojavljivali.

Ispitaće se i ko je još prolazio putem u Crvenki, u nadi da će se pronaći dokaz koji bi mogao dovesti do rješavanja slučaja koji je potresao čitavu Srbiju.

Takođe, policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umiješana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva, saznaje Kurir.

“Avaz” prenosi da je u okviru istrage zločina u kojem se dosad sumnjalo na tri člana ove porodice izvršen i pretres stana porodične kume Vere, ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pjevačice od koje se ne ona razdvaja. Takođe se provjerava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve.

Kuma Vera živi takođe u Borči, a ispitivana je i pretresan joj je stan jer je u bliskim odnosima s porodicom Marjanović.

“Došli su na adresu na kojoj živi u Borči i iz kuće odnijeli neke stvari, gledali su stan… Ona se tada prijateljima požalila: ‘Ju, zar i meni da pretresu stan!’”.

Inače, kuma Vera je u kući Marjanovića stalno. Ona u Jeleninu svekrvu gleda kao u ikonu. Od kada je Jelena ubijena, ona ne izlazi iz njihovog doma, tu je i dan i noć, otkriva jedan od prvih komšija Marjanovića.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!