Borat snimio Trumpovog advokata s rukom u pantalonama: Nemoj to raditi, ima 15, prestara je za tebe

Neugodna scena uslijedila je nakon što je Giuliani dao intervju za nepostojeću konzervativnu TV stanicu. Lažna novinarka, inače atraktivna 24-godišnjakinja, prekida ga riječima kako bi bilo najbolje da odu na piće, ali tada u sobu upada Borat, odnosno Baron Cohen

Komičar Sacha Baron Cohen, poznat po nebrojenim ulogama u kojima se ismijava s političarima i društvom u cjelini, ovog puta možda je nadmašio samog sebe.

U videu koji je objavljen u petak i koji je dio drugog nastavka znamenitog Borata opako se našalio sa bivšim gradonačelnikom New Yorka i trenutnim ličnim advokatom američkog predsjednika Donalda Trumpa, Rudyjem Giulianijem.

Na sramnom snimku vidi se Giuliani u hotelskoj sobi kada mu prilazi mlada televizijska novinarka. Dok je ona u sobi on poseže rukom u pantalone i dodiruje genitalije, piše ugledni britanski The Guardian.

Neugodna scena uslijedila je nakon što je Giuliani dao intervju za nepostojeću konzervativnu TV stanicu. Lažna novinarka, inače atraktivna 24-godišnjakinja, prenosi “Jutarnji list”, prekida ga riječima kako bi bilo najbolje da odu na piće, ali tada u sobu upada Borat, odnosno Baron Cohen.

GIULIJANIJEVA KANCELARIJA ODBILA KOMENTAR

“Nemoj to daradiš, ona je prestara za tebe, ima 15 godina”, urla Cohen na zbunjenog Giulijanija.

Saznaje se da je “novinarka” Boratova “kćerka”.

Giulijanijeva kancelarija je odbila da komentariše incident za koji je policija saznala od samog Giulijanija još u julu. On je policiji prijavio da mu je u sobu upao nepoznati, čudno odjeveni muškarac.

“Čovjek je ušao trčeći, u ludačkom outfitu. Rekao bih da se radi o ružičastom transeksualnom načinu odijevanja. Nosio je ružičasti bikini sa špagicama, imao bradu i gole noge i izgledao apsurdno. Ušao je u sobu, vikao i vrištao, pa sam pomislio da je riječ o nekakvoj prevari i prijavio sam policiji”, piše u prijavi.

Giuliani je dodao da je tek naknadno ukapirao da se radi o slavnom komičaru. Scene će biti prikazane u filmu “Borat 2”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!