Istraga o ubistvu Jelene Marjanović: Nebojša Rojko prošao poligraf i pušten na slobodu

Upitan zašto je bježao iz Srbije, on je ponovio da se uplašio da će ga, na osnovu postojeće presude, poslati u zatvor i još optužiti za ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović. “Neću da ležim za zločin koji nijesam počinio”, rekao je on

Nebojša Rojko zvani Vihor, koga je policija juče ispitivala u vezi sa ubistvom pjevačice Granda Jelene Krsmanović Marjanović, prošao je poligraf i pušten je kući.

“U policiji su me tretirali dobro. Zadržali su me pola sata, po uobičajenoj proceduri. Nije bilo nikakvih problema”, rekao je on za “Blic”.

Upitan zašto je bježao iz Srbije, on je ponovio da se uplašio da će ga, na osnovu postojeće presude, poslati u zatvor i još optužiti za ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović.

“Neću da ležim za zločin koji nijesam počinio”, rekao je on.

Nebojša Rojko, zvani Viho predat je u ponedjeljak srpskoj policiji. Rojko je u petak uhapšen u Brčkom gdje se skrivao u kući svoje bake. On je nakon hapšenja odveden u Imigracioni centar u Istočnom Sarajevu.

Nakon hapšenja javio se porodici i rekao im da nema veze sa pjevačicinim ubistvom i da je pobjegao jer je izbjegavao izdržavanje zatvorske kazne u Srbiji.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!