Urnebesni video: Hrvatski premijer želi Šešelja poslati na Mars!

– Pri telefonu Tim Orešković (premijer Hrvatske). Gdje si Šešelju, drago mi je da te čujem, a zapravo mi uopće nije drago – počeo je razgovor “Orešković” na šta se Šešelj nasmijao

Voditelj popularne hrvatske emisije “U zdrav mozak”, Davor Jurkotić, odlučio se u ime Tihomira Oreškovića našaliti s oslobođenim vođom srbijanskih radikala Vojislavom Šešeljom.

Jurkotić je nazvao Šešelja i predložio mu da dođe u Hrvatsku kako bi ga uhapsili.

– Pri telefonu Tim Orešković (premijer Hrvatske). Gdje si Šešelju, drago mi je da te čujem, a zapravo mi uopće nije drago – počeo je razgovor “Orešković” na šta se Šešelj nasmijao.

– Dođi u Hrvatsku da te uhapsimo, jer ti si morao biti gore. Ti si good, a nisi good, ti moraš biti gore – rekao je, a Šešelj mu je odgovorio da dolazi u Zagreb.

Potom je Jurkotić Šešelju predstavio ideju prema kojoj bi završio na Marsu.

– Mi smo svi sad bili na sastanku u Briselu i došli smo do jednog zaključka. Mi ti lansiramo, ima jedna raketa, mi bi finansirali, nepovratno na Mars. I gore su svi – Martić, Adolf, Slobo, gore je i Sadam – rekao je Jurkotić i dodao:

– Ajde požuri da te lansiramo. Ti moraš biti gore.

Tokom razgovora Šešelj nasmijao i poručio “Oreškoviću” da požuri u Zagreb da ga svečano dočeka, a onda mu je spustio slušalicu.

Izvor: Avaz

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!