Uznemirujući video: Ludak oteo autobus i pregazio kordon policije, ima poginulih!

Nekoliko sati kasnije policija iz Tachire je objavila zastrašujući vijest da su živote izgubili policajac Otto Marquez (25) i njegova kolegica Nicolle Perez (21). Moguće je da Otto i Nicolle neće biti jedini žrtve divljanja budući da se još četvorica policajaca u bolnici bori za život

Pravi ulični rat nastao je od jednog običnog protesta protiv poskupljenja javnog prijevoza u San Cristobalu u Venecueli kada su demonstranti oteli autobus i s njim pregazili policajce.

Nekoliko sati kasnije policija iz Tachire je objavila zastrašujući vijest da su živote izgubili policajac Otto Marquez (25) i njegova kolegica Nicolle Perez (21).

“Izražavamo saučešće porodicama policijaca koji su izgubili život u neredima”, objavila je policija uz fotografije nesretnika.

Kako prenosi avaz.ba, moguće je da Otto i Nicolle neće biti jedini žrtve divljanja budući da se još četvorica policajaca u bolnici bori za život.

Inače, cijela drama u San Cristobalu počela je kada je za vrijeme protesta maskirani razbojnik potjerao vozača iz autobusa i sjeo za volan.

Policija se grdno prevarila napravivši kordon misleći da će ludak stati jer je on nagazio na gas i hladnokrvno prešao preko policijaca i odmah potom pobjegao.

Ovaj incident su zabilježili brojni fotoreporteri koji su pratili proteste, a nešto kasnije policija je na drugom kraju grada pronašla napušteni autobus.

Još nisu pronašli krivca iako su priveli više od 30 ljudi.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!