Nije je iznevjerio: Nakon šest dana kašnjenja Klepetan stigao kod svoje Malene! (VIDEO)

Klepetan već 15 godina preleti preko 14.000 kilometara, te se vraća svojoj Malenoj koja se nastanila na krov škole nakon što je slomila krilo. Malena mu je doletjela u susret čim ga je ugledala, a da je iza njega naporan put vidljivo je po tome što je prljav i žut

Pošto je Klepetan kasnio, Malena je proteklih dana odbijala sve ostale rodane koji su oblijetali oko njenog gnijezda. Međutim, nakon šest dana kašnjenja Klepetan se ipak pojavio: danas poslije podne stigao je u Brodski Varoš, piše portal jutarnji.hr.

Klepetan već 15 godina preleti preko 14.000 kilometara, te se vraća svojoj Malenoj koja se nastanila na krov škole nakon što je slomila krilo.

Malena mu je doletjela u susret čim ga je ugledala, a da je iza njega naporan put vidljivo je po tome što je prljav i žut.

Poslije pozdravljanja Klepetan je odletio u svoje gnijezdo da bi malo odmorio, a njegov povratak razveselio je sve one koji su pratili njihove ljubavne susrete.

Kolika je snaga Klepetanove ljubavi pokazuje i činjenica da svake godine preleti 14.000 kilometara kako bi došao svojoj Maleni. Klepetan ni u 2016. godini nije iznevjerio Malenu – njihova ljubav je još jednom pobijedila i pružila priliku svima da shvate da je samo ljubav dovoljna za sreću i ispunjenje mnogih životnih ciljeva.

ARHIVA ARHIVA ARHIVA ARHIVA ARHIVA ARHIVA

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!