Majmun gledao čovjeka kako izvodi trik, a kad je karta nestala uradio je nešto nevjerovatno! (VIDEO)

Muškarac, koji je očigledno prilično spretan s trikovima, odlučio je da posjeti zoološki vrt i pavijanima u zatvorenoj prostoriji pokaže šta zna. Jedan vrlo znatiželjni pavijan odmah je prišao staklu i posmatrao šta muškarac pokušava da mu pokaže. Radi se o jednostavnom triku s kartama, “sad je vidiš, sad je ne vidiš”. U trenutku kad karta “nestane”, izraz pavijanovog lica je neprocjenjiv

Majmuni su zbilja čudesne životinje koje nas svaki put iznova iznenade i razvesele, a sigurni smo da ovaj video nećete željeti da propustite.

Muškarac, koji je očigledno prilično spretan s trikovima, odlučio je da posjeti lokalni zoološki vrt i pavijanima u zatvorenoj prostoriji pokaže šta zna. Jedan vrlo znatiželjni pavijan odmah je prišao staklu i posmatrao šta muškarac pokušava da mu pokaže, piše portal jutarnji.hr.

Radi se o jednostavnom triku s kartama, “sad je vidiš, sad je ne vidiš”. U trenutku kad karta “nestane”, izraz pavijanovog lica je neprocjenjiv!

Izgleda kao da se najiskrenije iznenadio i oduševio kako je sad neko u ruci imao kartu, pa je više nije imao. Sudeći prema tome kako je zbunjen ili ljut, trikovi očito zanimaju majmune.

A ako ste zaboravili, podsjetite se i ovog orangutana koji se, oduševljen trikom, izvrnuo na leđa i počeo da se smije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!