Tuga u Novom Pazaru: Amel Šipčanin izgubio suprugu Binaidu Muratović, ćerkicu Lejlu i majku Ajku

Njih četvoro se nalazilo u ‘zastavi 101’ koja se u mjestu Jaćimovo kamenje, na dionici puta od Štavlja ka Sjenici, direktno sudarila sa vozilom ‘folksvagen pasat’ kojim je upravljao A. K. Od siline udara Ajka, Binaida i mala Lejla su nastradale na licu mjesta, dok je Amel teško povrijeđen i hitno prebačen u Zdravstveni centar u Užicu gdje je smješten na intenzivnoj njezi odjeljenja hirurgije

Foto: Facebook.com

Bivši bokser iz Novog Pazara Amel Šipčanin izgubio je u sinoćnjem udesu kod Sjenice majku Ajku (50), suprugu Binaidu Muratović (26) i dvogodišnju ćerkicu Lejlu, dok je on teško povređen.

“Njih četvoro se nalazilo u ‘zastavi 101’ koja se u mjestu Jaćimovo kamenje, na dionici puta od Štavlja ka Sjenici, direktno sudarila sa vozilom ‘folksvagen pasat’ kojim je upravljao A. K. Od siline udara Ajka, Binaida i mala Lejla su nastradale na licu mjesta, dok je Amel teško povrijeđen”, saznaje “Blic” u policiji.

On je hitno prebačen u Zdravstveni centar u Užicu gdje je smješten na intenzivnoj njezi odjeljenja hirurgije.

“Pacijent je primljen sa višestrukim prelomima i životno ugrožen. Nakon intervencije ljekara, njegovo stanje je trenutno stabilno i konstantno se prati”, kazala je portparolka te zdravstvene ustanove Danijela Milićević.

A. K. je u sudaru zadobio lake tjelesne povrede, a nakon ukazane pomoći saslušan je u policiji i po odobrenju nadležnog tužilaštva određen mu je pritvor do 48 sati.

“Zadržavanje je određeno zbog mogućeg uticanja na svjedoke, kao i u cilju nesmetanog vođenja krivičnog postupka i reakcije javnosti”, objašnjava Nurija Rožajac, osnovni javni tužilac iz Sjenice.

Osim A. K, u “pasatu” su se nalazile još dve osobe. Njegov brat E. K. zadobio je teške telesne povrede i transportovan je u užičku bolnicu gdje je zbrinut na ortopediji i nije životno ugrožen.

Treći putnik, K. Z, je iz udesa izašao nepovrijeđen.

Među rođacima i prijateljima Šipčanina vlada muk. Niko nije spreman da govori o tragediji koja ih je zadesila.

Samo se nadaju da će se Amel oporaviti i da njegova druga ćerkica Nejla (4) neće odrastati bez oca i majke.

“Sva sreća pa ona nije bila sa njima u automobilu”, kratko su prokomentarisale komšije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!