Zoran Kesić „skuvao“ čorbu i razbjesnio srpske političare, snimak odmah cenzurisan (VIDEO)

Od začina je, između ostalih, u šerpu sa vodom stavio sitno sjeckano biračko tijelo koje treba istući državnim udarima, prstohvat vulinskog ludog praha, gašićevu batina kleku (to novinarke znaju šta je), umjesto bibera stavito je malo ministarskog džibera, a sve je začinio premijerskim znojem, u narodu poznatim kao srpske suze

Popularni srpski voditelj Zoran Kesić, autor emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, briljirao je u emisiji RTS-a „A sada Rada“, gdje je „kuvao“ klin čorbu.

Snimak emisije u kojoj pokazuje „kako od ničega napraviti nešto“ uklonjen je sa Jutjuba u rekordnom roku, ali je zahvaljujući Fejsbuku i drugim društvenim mrežama zapalio region.

Poznat po satiričnim komentarima u kojima ne može a da se ne dotakne vlasti, Kesić se, „kuvajući“, ironično dotakao projekta „Beograd na vodi“, biračkog tijela, premijera Aleksandra Vučića, ministara Aleksandra Vulina i Bratislava Gašića, a svoje kulinarsko umjeće začinio je „premijerskim znojem“, u narodu poznatim kao „srpske suze“.

Osnovni sastojak čorbe je, naravno, klin.

“Njega bi trebalo prije kuvanja zabiti u zdrav mozak, jer što biste čekali da to vlada uradi za vas?”, pojasnio je na početku Kesić.

Od začina je, između ostalih, u šerpu šta je), a umjesto bibera stavito je malo ministarskog džibera. sa vodom stavio sitno sjeckano biračko tijelo koje treba istući državnim udarima, prstohvat vulinskog ludog praha, gašićevu batina kleku (to novinarke znaju

Popularna voditeljka očigledno nije bila spremna za ovo iznenađenje pa je nekoliko puta pokušala da ublaži situaciju, ali se Kesić nije dao zbuniti. Jednostavno je „kuvao“.

Obavezno pogledajte video koji je na Fejsbuku za dva dana imao više od milion pregleda i biće vam jasno zbog čega je cenzurisan.

Pošto su bolesnici koji sve cenzurišu uspeli da nateraju čoveka da obriše snimak sa sajta, aj ja da probam ovde da ga objavim kako bi ga malo više ljudi videlo.Zoran Kesić ponovo postavlja ove na svoje mesto.Naravno, srećno badnje veče.

Posted by Marko Milovanovic on 6. Januar 2016

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!