Melisa Balić je sinonim ljepote u Njujorku, ali muškarci imaju dobar razlog zašto je se plaše

Koliko utisak krhkosti kod jedne djevojke može da zavara, upravo je Balićeva primjer. Ona trenira u čuvenoj školi Tajger Šulmana, i važi za jednog od najperspektivnijih mladih MMA SAD

Rečenica “ljepota koja ubija” je konačno pronašla pravog vlasnika – jedva punoljetna Melisa Balić (18) osvojila je srca Njujorčana gdje od rođenja živi, ali ulila im i strah u kosti pošto važi za jednog od najperspektivnijih mladih MMA boraca u Sjedinjenim Američkim Državama.

Melisa je porijeklom iz Gusinja, a za “24 sata” ispričala je kako je ušla u vode kikboksa i MMA.

“Od rođenja živim u Njujorku, u Kvinsu, a za MMA sam se zainteresovala kada sam imala samo 12 godina. Volim treninge, kao da tih dva sata izađem iz ustaljenih granica života, isključim telefon i posvetim se tome što radim. Čini me srećnom to što živim zdravo, tako se i hranim, sve mi ide onako kako sam zamislila od prvog trenutka karijere”, rekla je Melisa za “24 sata”.

Koliko utisak krhkosti kod jedne djevojke može da zavara, upravo je Balićeva primjer. Ona trenira u čuvenoj školi Tajger Šulmana.

“Borba zaista nije svima u planu, ali kao jedinka se u potpunosti zalažem da djevojke treniraju ovakve vrste vještina kako bi mogle da se odbrane u datim situacijama”, navela je Melisa.

Melisin za idola ima Rondu Rouzi, jednu od napoznatijih ženskih MMBA boraca u SAD.

“Definitivno Ronda! Ona je ekstremno talentovana, a pre svega daje lekcije svima kako jedna osoba može da bude u isto vreme ženstvena i paklen borac”, naglasila je Balićeva.

Melisa svakog leta dolazi u Crnu Goru gdje ima kuću, a u bližoj budućnosti joj je cilj da se što bolje progura u svijetu ultimat fajta.

“Želim da prokrčim svoj put ka slavi, želim da uspijem u ultimat fajtu. Osjećam se dobro i konstantno napredujem, tako makar svi stručnjaci ovdje tvrde. Gledaću da što više treniram i ljepotu i snagu spojim u jedno”, zaključila je Melisa.

Izvor: www.24sata.rs

FOTO: Privatna arhiva

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!