Vaso Bakočević prijetio Čečenu Ažijevu klanjem, a onda ga molio da ga ne udavi (VIDEO)

Čečen je poslao Bakočevića na pod udarcem nogom, nakon čega ga je počeo daviti. Slijedila je predaja meča, Vaso je ostao da leži na podu, a Ažijev je provocirao pokazujući rukom ispod grla, baš kao što je Psihopata to radio na vaganju

Vaso Bakočević – Psihopata, na vaganju pred meč koji je sinoć održan u Krakovu, prijetio je Čečenu Anzaru Ažijevu klanjem, nakon čega je umalo došlo do obračuna ova dva borca.

Bakočević, koji je rođen u Risnu (Crna Gora), po svemu sudeći naljutio je protivnika, koji je od samog početka meča nastojao da hvalisavom suparniku očita lekciju, a već u trećoj rundi je demonstrirao da od klanja neće biti ništa.

Čečen je poslao Bakočevića na pod udarcem nogom, nakon čega ga je počeo daviti. Slijedila je predaja meča, Vaso je ostao da leži na podu, a Ažijev je provocirao pokazujući rukom ispod grla, baš kao što je Psihopata to radio na vaganju.

Inače, Vaso je nadimak Psihopata dobio još u školskim danima jer se svaki dan želio s nekim da se tuče.

“Dok su ostali đaci brinuli kakvu će ocjenu dobiti iz nekog predmeta ja sam brinuo o tome da budem najjači u školi i da me se svi plaše. Jednog dana momci iz razreda, kojima je bilo dosta mog maltretiranja, odlučili su da me nauče pameti. Sačekali su me ispred škole i na njihovo zaprepašćenje ja nijesam pobjegao, već sam skinuo jaknu i krenuo sa svima da se bijem. Prebili su me naravno, nisam znao šta me snašlo, ali od tada su me proglasili ludim i dodijelili mi nadimak koji i dan danas nosim u ringu“, izjavio je svojevremeno Bakočević.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!