Urnebesno: Momak pokušao da opljačka ženu MMA borca, završio u grifu, pritegnut njenim nogama, i zvao u pomoć tatu!

Na videu, koji je snimio jedan posmatrač, vidi se momak koji viče: “Tata, tata! Pozovite policiju! Upomoć! Isuse! Kunem se da je ovo bio prvi put da sam nešto ovako uradio! Gospode, pomozi mi! Gdje je moja mama?”

Ulični pljačkaš u Brazilu završio je tako da je plakao i molio ženu koju je pokušao da opljačka da ga pusti!

Ne znajući da je žena koju je pokušao da opljačka MMA borac i da ima plavi pojas u džu džici, Wesley Sousa de Araujo je završio u grifu, pritegnut nogama Monique Bastos.

Na snimku koji je preplavio internet vidi se momak koji vrišti, plače, doziva u pomoć tatu i moli da neko pozove policiju!

Na videu, koji je snimio jedan posmatrač, vidi se momak koji viče: “Tata, tata! Pozovite policiju! Upomoć! Isuse! Kunem se da je ovo bio prvi put da sam nešto ovako uradio! Gospode, pomozi mi! Gdje je moja mama?”.

“Išla sam s dva prijatelja na džiu džica trening kada su nas dva momka presrela na motociklima i rekli nam da žele naše mobilne telefone. Kada sam im pružila telefon shvatila sam da nijesu naoružani, a kada su krenuli da bježe podigla sam zadnji dio motocikla i pali su na zemlju. Momak koji mi je uzeo telefon je pobjegao, a drugog sam uhvatila”, ispričala je Batos, prenosi telegraph.co.uk.

Ona je pljačkaša savladala takozvanim trougao potezom i tako ga držala dvadesetak minuta dok nije stigla policija.

“Nijesam se plašila. Znala sam da će biti bespomoćan”, kazala je Batos.

Araujo je potom završio u lokalnoj policijskoj stanici.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!