Pripadnica domorodačkog naroda osvojila prestižnu titulu – Mrs. Universe

“Tako sam ponosna što sam izabrana za novu Mrs. Universe. Ja sam prva iz kanadskih domorodačkih naroda koja je osvojila ovu titulu, a ujedno i prva Kanađanka. Jako sam srećna”, napisala je atraktivna Ashley na svom profilu na Instagramu

U bjeloruskom glavnom gradu Minsku u subotu je održan izbor za Mrs. Universe, najljepšu udanu ženu, na kojem je pobjedu odnijela Kanađanka Ashley Burnham, inače pripadnica domorodačkog naroda Enoch Cree.

“Tako sam ponosna što sam izabrana za novu Mrs. Universe. Ja sam prva iz kanadskih domorodačkih naroda koja je osvojila ovu titulu, a ujedno i prva Kanađanka. Jako sam sretna”, napisala je atraktivna Ashley na svom profilu na Instagramu, kojoj su počele stizati brojne čestitke.

Ashley se bavi manekenstvom i glumom te je motivacijska govornica. Njena pobjeda izazvala je oduševljenje organizacija i pripadnika svih domorodačkih naroda. Neki su istaknuli da im je drago što se Ashley ponosi time što je pripadnica domorodačkog naroda, što je pokazala i tokom izbora.

U dijelu u kojem su takmičarke trebale pokazati svoj talent, ona je nosila haljinu dizajnera koji je takođe pripadnik domorodačkih naroda, a izvela je i tradicionalni ples svog naroda.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!