Igbala potvrdila: Pink još nije isplatio dug porodici Jevrić za Ekremovo učešće u Farmi

Ni godinu dana nakon smrti Ekrema Jevrića, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović nije našao vremena da kontaktira njegovu suprugu Igbalu i eventualno dogovori isplatu duga koji njegova kompanija ima prema ovoj porodici

Foto: Pink.rs

Ni godinu dana nakon smrti Ekrema Jevrića, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović nije našao vremena da kontaktira njegovu suprugu Igbalu i eventualno dogovori isplatu duga koji njegova kompanija ima prema ovoj porodici.

Kako je Portal Revije Fokus ranije pisao, vlasnik Pinka je Ekremu Jevriću ostao dužan 10.000 dolara za učešće u rijaliti programu Farma, što je Gospoda potvrdio u intervjuu, nekoliko mjeseci prije smrti.

Na naše tadašnje pitanje da li mu je Željko Mitrović ostao dužan novac za učešće u prošloj Farmi, Ekrem je na početku izbjegavao da odgovori.

“Željko je dobar čovjek. Kada je moja Igbala dolazila u Beograd bila je smještena kod njegove majke, koja ju je zaista pazila. Ja mu to nijesam zaboravio. I mene su uvijek pazili…”, rekao je tada Ekrem.

Ipak, insistirali smo da odgovori na pitanje o dugu Pink televizije.

“Željko mi je ostao dužan nekoliko hiljada, ali daće on taj novac. Ne brinem ja. On je dobar čovjek”, pojasnio je.

Ekrem nije zaboravio koliko ga je narod sa Balkana podržavao i volio pa je zato, kako nam je svojevremeno kazao, kada su bile poplave u Srbiji i Bosni i Hercegovini donirao dvije hiljade eura za poplavljena područja.

“Ja sam tada rekao ljudima iz Pink televizije da mi od honorara odbiju dvije hiljade i da daju taj novac narodu. Željkova supruga Milica mi je kazala da će uraditi to, ali ja kasnije nigdje u medijima nijesam pročitao informaciju da sam donirao novac. Meni je bilo žao naroda. Znam kako je to kad se nema i želio sam da pomognem koliko je u mojoj mogućnosti i da se revanširam narodu na podršci koju su mi davali. Gdje god da tamo odem, zaista me fino prihvataju”, rekao je tada Ekrem.

Portal Revije Fokus je danas kontaktirao Igbalu Jevrić, da provjerimo da li joj je Mitrović isplatio dug.

“Nije, niti me je bilo ko od njih zvao. Kada su bile poplave Ekrem ih je zvao da od njegovog novca doniraju po 1.000 dolara za Srbiju i Bosnu. Da li su oni to uradili ja ne znam. Ali, ako ikako mogu, molim ih da nam pošalju taj preostali novac. Ja ih stvarno nijesam zvala, sve se nadam da će se oni sami sjetiti i vratiti dug”, kazala je Igbala.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!