Tuga u Đevđeliji: Očajnički vapaji dječaka migranta koji je u gužvi izgubio porodicu (VIDEO)

Očajan i uplašen, dječak se našao u pretrpanom vozu za Beograd, ali je u haosu razdvojen od porodice. On je uplakan bezuspješno dozivao majku, ali nije mogao da dođe do nje. Iako je mjesto u vozu vrijednost za koju su mnogi migranti u Đevđeliji spremni da daju sve što imaju, ovaj dječak je htio napolje…

Dramatični prizori migranatau Đevđeliji koji se tuku kako bi se izborili za mjesto u vozu za Srbiju šokirali su domaću javnost, a dramu kroz koju je prošao jedan dječak zabilježile su i kamere.

Očajan i uplašen, dječak se našao u pretrpanom vozu za Beograd, ali je u haosu razdvojen od porodice. On je uplakan bezuspješno dozivao majku, ali nije mogao da dođe do nje, prenosi Kurir.

Iako je mjesto u vozu vrijednost za koju su mnogi migranti u Đevđeliji spremni da daju sve što imaju, ovaj dječak je htio napolje.

Na njegove povike nijesu ostali imuni ni drugi migranti koji su se gurali da uđu u voz, za koji vjeruju da će ih odvesti u bolju budućnost. Putnici su dječaka izvukli kroz prozor. Mališan je na kraju ipak uspio da pronađe svoje roditelje.

U metežu je polomljen i jedan prozor na vozu, a neki su potegli i noževe. Vožnja od Đevđelije na grčko-makedonskoj granici do Tabanovaca košta deset eura po osobi.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!