Preminuo Aver Šiljković

Šiljkovićevim odlaskom naša iseljenička zajednica u Njujorku ostala je osiromašena za velikog čovjeka, iskrenog prijatelja i humanistu koji je uvijek nesebično izlazio u susret svim ljudima koji su bili u nevolji i sve dočekivao kao svoju narođeniju familiju

U Njujorku je danas u 63. godini preminuo Aver Šiljković, poznati humanista koji uvijek nesebično pomagao mnogim našim iseljenicima koji su u potrazi za boljim životom došli u SAD.

Šiljković je rođen 16. avgusta 1952. godine u Plavu, a u Njujork je došao prije 42 godine. Bio je vlasnik “Skalinada Euromarketa” u Bronksu.

Zdravoglava će biti održana večeras od 18 časova u Ali-pašinoj džamiji u Astoriji, a dženaza će se klanjati u subotu, 25. aprila, u devet sati. Šiljković će biti sahranjen na mezarju Balkan, u Upstate Njujork.

Njegovim odlaskom naša iseljenička zajednica u Njujorku ostala je osiromašena za velikog čovjeka, iskrenog prijatelja i humanistu koji je uvijek nesebično izlazio u susret svim ljudima koji su bili u nevolji i sve dočekivao kao svoju narođeniju familiju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!