U Australiji ubijena Maša Vukotić (17) porijeklom iz Bijelog Polja

Maša je ubijena na pješačkom mostu, 500 metara od kuće. Pretpostavlja se da je imala slušalice i da nije čula ubicu. Policija je objavila snimak sa sigurnosne kamere na kojem se vidi osumnjičeni za zločin kako trči, a potom i fotografije dok ulazi u autobus

Maša Vukotić (17), porijeklom iz Bijelog Polja, u utorak je na smrt izbodena u parku u blizinu svoje kuće u Stanton ulici u Doncasteru, predgrađu Melburna.

Njeno tijelo pronađeno je u blizini pješačkog mosta, oko 500 metara daleko od kuće, pošto su komšije čule vrisku i vidjele čovjeka kako bježi.
Bolničari su ubrzo stigli, ali nijesu mogli da pomognu nesrećnoj djevojci koja je zadobila ubode u gornjem dijelu tijela.
Australijski mediji prenose da je Maša bila u šetnji u parku u blizini kuće. Pretpostavlja se da je nosila slušalice i da nije čula ubicu.

Osumnjičeni za ubistvo je dvadesetogodišnji muškarac i policija traga za njim.

Na snimku sigurnosne kamere vidi se muškarac u bijegu obučen u crno sa bijelom najlon kesom u kojoj je, pretpostavlja se, oružje kojim je počinio ubistvo.

Na novim slikama koje je policija objavila on ulazi u autobus, obučen u crvenu košulju, crne pantalone i bele patike. Snimak je napravljen nekoliko minuta nakon što je snimljen u blizini mjesta zločina.

Policija je od stanara Stanton ulice zahtijevala da u noći između utorka i srijede ostanu u kućama, dok su područje pretraživali helikopteri iz vazduha, a policajci sa psima tragačima na zemlji.

Na mjestu gdje je Maša stradala drugovi iz škole su položili cvijeće i oplakivali svoju drugaricu.

Direktor Canterbury Girls’ Secondary College, koji je Maša pohađala, dr Mary Cannon, kazao je da je škola šokirana tragedijom.

“Maša je bila veoma popularna i cijenjena učenica koja je imala bliska prijateljstva sa mnogim studentima. Naše misli i želje u ovom teškom trenutku su sa Mašinom porodicom”, saopštio je on.

Susjedi, šokirani ubistvom, kazali su da su Vukotići bili srećna porodica.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!