Tamara Đučić – medicinska sestra koja izaziva srčane probleme

Već devet godina radim posao medicinske sestre, a 11 godina se bavim modelingom. Učestvovala sam na puno izbora ljepote, kako internacionalnih, tako i svjetskih. Imala sam puno puta priliku da zamijenim posao, ali to mi nikada nije bila želja

Za Tamaru Đučić kažu da je medicinska sestra kakvu bi i zdravi poželjeli, a ne samo bolesni. Po mnogima ona je glavni krivac što sve veći broj zdravih muškaracaizmišlja razne izgovore da dođu na ljekarske preglede u Domu zdravlja u Herceg Novom. Ova atraktivna djevojka koja se pored posla medicinske sestre bavi i modelingom, može se pohvalti i brojnim osvojenim priznanjima na raznim internacionalnim takmičenjima ljepote.

Ipak, uprkos uspjesima u svijetu modelinga, Tamara kaže da joj je puno draži poziv medicinske sestre.

“Već devet godina radim posao medicinske sestre, a 11 godina se bavim modelingom. Učestvovala sam na puno izbora ljepote, kako internacionalnih, tako i svjetskih. Imala sam puno puta priliku da zamijenim posao, ali to mi nikada nije bila želja. Volim svoj posao, volim da radim sa ljudim i zadovoljna sam izborom profesije. Modeling je uvjek bio moj hobi”, kaže Tamara.

Kako uspijevaš da uskladiš obaveze?

– Kad nešto želite onda je prepreke lako savladati. Trudim sam se da sve slobodno vrijeme iskoristim na pravi način. Pored posla medicinske sestre i modelinga posvetila sam se i fitnesu, tako da sam dobrom organizacijom uskladila sve.

 

Da li je istina da u zdravstvenoj ustanovi gdje radiš dolazi sve više mlađih muškaraca koji se žale na razne “probleme”?

– Ponekad se desi da dođu bez razloga…

Kako to da zgodna medicinska sestra još nema momka?

– Kada su muškarci u pitanju najviše pažnje obraćam na njihovo ponašanje i razmišljanje, a harizma mi je na prvom mjestu. Zbog toga još nijesam našla idealnog.

Učestvovala si na raznim takmičenjima. Da li je bilo “nepristojnih ponuda” od članova žirija ili neke druge osobe koja je uključena u organizaciju?

– Rijetko. Uvijek sam znala kako da se postavim prema takvim osobama i da ih kulturno matiram. Nikada ništa nijesam htjela da prećutim.

Kakvi su ti dalji planovi?

– Moji dalji planovi su i dalje vezani za modeling, kao i fitnes kojim se aktivno bavim. Možda ćete me jednog dana vidjeti i kao bodi bilderku, ali još razmišljam o tom koraku.

Ž. Đ.

Foto: Privatna arhiva

Ž. Šunjić

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!