Bjelopoljac Binais Begović novi vlasnik magazina „Iron Man”

Binais Begović i njegova supruga, dr Catherine Begović, kupili su Iron Man Magazine, specijalizovani časopis za fitnes, koji je osnovan 1936. godine. Redizajnirani magazin, koji izlazi širom svijeta, pojaviće se u aprilu ove godine

“Iron Man Magazine”, vodeći svjetski bodibilding i fitnes magazin i svjetski lider informacija o treninzima iz tih oblasti, objavio je da su preduzetnik Binais Begović i njegova supruga, dr Catherine Begović, kupili tu kompaniju.

“Iron Man Magazine” osnovali su Peary i Mabel Rader 1936. godine. Potom su ga, u avgustu 1986, kupili John Balik i Michael Neveux.

Magazin je osnovan s idejom da bude izvor inspiracije, informacija i transformacija u fitnes industriji. Sedamdeset devet godina kasnije, on je nastavio da bude pokretač tih osnovnih vrijednosti. Ovaj magazin licenciran je u zemljama širom svijeta, uključujući Japan, Australiju, Švedsku, Norvešku i Italiju.

Binais Begović, šampion u fitnesu i svestrani sportista koji je bio na naslovnici ovog magazina 2006. godine, donosi u magazin duboku strast za treninzima s tegovima i naučnom ishranom. Begović je rođen u Bijelom Polju, a emigrirao je s porodicom u Švedsku kao tinejdžer. Sportista je nacionalnog ranga u džudou i fitnes takmičenjima. Nakon što je pobijedio na takmičenju u Evropi, preselio se u Los Anđeles i postao dio fitnes svijeta.

“Biti na naslovnici magazina ‘Iron Man’ je bio ključni momenat u mojoj karijeri. To mi je dalo kredibilitet, međunarodni uticaj i to je bilo presudno da ljubav prema fitnesu prenesem u biznis”, kazao je Begović.

Njegov cilj je da sa magazinom pruži efektivnu obuku i informacije o ishrani koje će biti dostupne svima.

“U svijetu gdje Internet pravi konfuziju ljudima koji su zainteresovani za fitnes, ‘Iron Man Magazine’ je jedino mjesto gdje svi mogu uvijek dobiti vjerodostojne informacije”.

Begović želi da to magazin iskoristi kao platformu da lansira nove fitnes sportiste i obezbijedi mogućnost za fitnes entuzijaste da učestvuju u zajednici u kojoj mogu da podijele svoje ideje.

Begovićeva vizija magazina „Iron Man” je, takođe, da istakne popularne bikinije i građu muškaraca kao dodatak tradicionalnom bodibildingu. On planira da redizajnira magazin i ponovo pokrene web sajt s informativnim tekstovima i video materijalom, kao i razne događaje usmjerene na suštinske vrijednosti – inspiraciju, informacije i transformacije.

Lansiranje redizajniranog magazina je planirano za april ove godine. Bivši vlasnik John Balik biće zadržan kao konsultant izdavača, a Michael Neveux kao direktor fotografije i dizajna.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!