Veliki zločini II – dio: Svirepo ubistvo Novakovića ostalo nerasvijetljeno

Radnik iz Bara je, nekoliko dana nakon ubistva, vidio psa kako nosi dio nečijeg tijela. Pojurio je za njim, a ubrzo se ispostavilo da je pas nosio dio tijela jedne od djevojčica…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nastavnik Petko Novaković živio je u iznajmljenoj kući u Sutomoru sa majkom Anđom i ćerkicama Verom (9) i Veselinkom (11). Pošto nekoliko dana nije sa djecom dolazio u školu, mnogi su bili zabrinuti. Njegovi prijatelji su ubrzo obavijestili policiju da Novakovića nigdje nema.

Nakon primljenog poziva policajci su došli kod kuće u kojoj su živjeli Novakovići i nakon što im niko nije odgovarao na pozive riješili su da obiju vrata. U kući su zatekli stravičan prizor. Petko Novaković i njegova majka Anđa su bili ubijeni, a djevojčice su bile nestale.

Sumnja je pala na Verinu i Veselinkinu majku. Policija ju je zajedno sa braćom privela pod sumnjom da su ubili Petka i Anđu, a djecu odveli. Međutim, ispostavilo se da nesrećna majka i njena braća nije imala nikakve veze sa ovim zločinom.

Radnik iz Bara je, nekoliko dana nakon ubistva, vidio psa kako nosi dio nečijeg tijela. Pojurio je za njim, a ubrzo se ispostavilo da je pas nosio dio tijela jedne od djevojčica. Ubica je, kako se pretpostavlja, nakon što je u kući sjekirom ubio Petka i njegovu majku Anđu, djevojčice izveo vani do jednog rastinja, udario ih čekićem po glavi a zatim iznabadao nožem…

O ovom zločinu, kao i o nizu drugih u Crnoj Gori, Televizija “Vijesti” je pripremila specijalni serijal emisija. Autorka je Svetlana Đokić.

{youtube}watch?v=yON6DTtWhEA&feature=player_embedded{/youtube}

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!