Nedžad Marsić snimio pjesmu o svojoj zabranjenoj ljubavi (Video)

Zabranjene ljubavi u mješovitim sredinama, iz koje potiče i Nedžad,  bile su veoma česte. On je, kako kaže, nekoliko godina bio u vezi sa jednom Slavicom iz Podgorice. Međutim, iako su se mnogo voljeli, protiv svojih roditelja nijesu mogli

Podgoričanin Nedžad Marsić, koji više od dvije decenije živi u Njujorku, snimio je pjesmu i spot. Ta vijest nebi bila od toliko posebnog značaja da kroz pjesmu, kako kaže, nije pokušao da prikaže svoju bol i tugu za jednom ženom koju i dan danas voli.

 Zabranjene ljubavi u mješovitim sredinama, iz koje potiče i Nedžad,  bile su veoma česte. On je, kako kaže, nekoliko godina bio u vezi sa jednom Slavicom iz Podgorice. Međutim, iako su se mnogo voljeli, protiv svojih roditelja nijesu mogli.

„Mojim roditeljima je smetala – Slavica, a njenim – Nedžad. Pokušavali smo na razne načine da svojim roditeljima damo do znanja da se mi zaista volimo i da među nama ne postoje nikakve razlike, ali nijesmo uspjeli da ih ubijedimo. Posebno je Slavica imala velike probleme. Morali smo protiv svoje volje da se razdvojimo. Nakon toga nijesam više mogao da izdržim da živim u Podgoricu, i došao sam u Njujork.“

Nedžad je dugo u Njujorku pokušavao da zaboravi ženu koju, kako kaže, i dan danas voli. Izbjegavao je da priča o tome i bol koji je osjećao zbog prekida veze pokušavao je da na sve načine potisne iz svog srca. Možda bi u tome i uspio da, kako kaže, prilikom prošlogodišnjeg boravka u Crnoj Gori na ulici nije sreo Slavicu.

“Srce mi je zaigralo kad sam je video. Iako je bila prelijepa, nakon što su nas razdvojili, kazala mi je da je niko drugi nije zanimao. Zbog toga se nije se udala. Ona je tu našu ljubav žestoko platila”, priča Nedžad.

Nakon tog susreta, kako kaže, dugo mu je trebalo da se oporavi.

“Nakon svega javila mi se želja da snimim pjesmu o toj našoj zabranjenoj ljubavi. Ispričao sam moju priču tekstopiscu Milanu D. Šoškiću, i zamolio ga da napiše pjesmu. On je zaista uradio izvanredan tekst, tako da sam prezadovoljan. Ja sam htio da kroz ovu pjesmu poručim mladima da ukoliko se vole treba da ignorišu sve druge prepreke koje im se mogu naći na putu”, kaže Nedžad.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!