Njujork plače za Tamarom i Aleksandrom: Prijatelji u nevjerici, pokrenute akcije sakupljanja novca za transport tijela u Niš i Podgoricu

Za Tamaru kažu da je uvijek zračila pozitivnošću i toplinom. Da je od preseljenja u Njujork 2017. donosila radost svima oko sebe, suočavajući se sa životom s osmijehom i nepokolebljivom dobrotom. Podsjećaju da je bila voljena sestra, ćerka i prijateljica… Aleksandar nije bio samo drag prijatelj mnogima, već i pozitivna duša koja je donosila radost i osmijehe svima koje je susretao…

Jučerašnja tragična saobraćajna nesreća na Menhetnu u kojoj su živote izgubili Tamara Lapadatović (35) iz Niša iz Aleksandar Aco Jokanović (32) iz Podgorice potresla je čitavu iseljeničku zajednicu sa prostora bivše Jugoslavije u Njujorku i okolnim američkim državama.

Ovo dvoje mladih ljudi su živote izgubili kada je njihov motor udario u Toyotu RAV4 u blizini 3. avenije i istočne 103. ulice na Menhetnu, oko 4:43 ujutro.

Hitna pomoć je Jokanovića i Lapadatović proglasila mrtvima na licu mjesta, saopštila je njujorška policija.

Za Tamaru i Aleksandra njihovi prijatelji imaju samo riječi hvale.

“I dalje ne mogu da vjerujem da je ovo istina. Takve ljepote, takve mladine”, kazala nam je njihova prijateljica.

Akcije prikupljanja sredstava za transport tijela Tamare Lapadatović i Aleksandra  Jokanovića organizovane su na platformi Gofundme.com.

„Bila je duša, uvijek je zračila pozitivnošću i toplinom. Od preseljenja u Njujork 2017. donosila je radost svima oko sebe, suočavajući se sa životom s osmijehom i nepokolebljivom dobrotom. Bila je voljena sestra, ćerka i prijateljica. U ovom teškom trenutku prikupljamo sredstva da pomognemo u transportu njenog tijela iz SAD u Srbiju i da podržimo njenu ožalošćenu porodicu. Svaki doprinos, bez obzira koliko mali, će napraviti razliku. Okupimo se da se da podržimo one koje je voljela. Hvala vam na ljubaznosti i velikodušnosti“, piše na platformi Gofundme.com.

NOVAC MOŽETE DONIRATI NA SLJEDEĆEM LINKU 

Na platformi Gofundme.com pišu da Aleksandar nije bio samo drag prijatelj mnogima, već i pozitivna duša koja je donosila radost i osmijehe svima koje je susretao.

“U ovom izuzetno teškom trenutku, želimo odati počast Aleksandrovom sjećanju i pružiti podršku njegovoj porodici dok se suočavaju s ovim nezamislivim gubitkom. Prikupljamo sredstva kako bismo pokrili troškove transporta Aleksandarovih posmrtnih ostataka iz SAD-a u Crnu Goru, kao i kako bismo pomogli njegovoj porodici u ovim teškim trenucima.

Nijedan iznos nije premalen, svaki doprinos će značiti mnogo.

Hvala vam na vašoj ljubaznosti i podršci. Vaša ljubav i saosjećanje nam mnogo znače u ovom izuzetno teškom vremenu. Molimo vas da podijelite ovu kampanju s drugima koji su poznavali Aleksandra, kako bismo zajedno odali počast njegovom sjećanju i pomogli njegovoj porodici”, napisali su pokretači akcije.

NOVAC MOŽETE DONIRATI NA SLJEDEĆEM LINKU

Tamara je dan prije tragedije u Njujorku objavila snimak koji sada tjera suze na oči: “Svi zaslužuju nove početke” (VIDEO)

Idi na VRH
error: Content is protected !!