Tragedija u Njujorku: Podgoričanin sa državljankom Srbije poginuo na Menhetnu

Hitna pomoć je stigla na mjesto nesreće i pronašla povrijeđene motocikliste, koji su proglašeni mrtvima na licu mjesta, saopštila je njujorška policija. Prema informacijama Portala Revije Fokus, radi se o A. Jokanoviću i T. Lapadatović. Strašne fotografije snimljene na mjestu nesreće prikazuju uništeni SUV, oštećeni motocikl i staklo koje pokriva ulicu

Mladić iz Podgorice (32) i djevojka iz Niša (35) poginuli su jutros kada je njihov motocikl udario u Toyota RAV4 u blizini 3. avenije i istočne 103. ulice na Manhattanu oko 4:43 ujutro.

Njujork plače za Tamarom i Aleksandrom: Prijatelji u nevjerici nakon pogibije, pokrenuta akcija sakupljanja novca za transport tijela djevojke iz Niša

Hitna pomoć je stigla na mjesto nesreće i pronašla povrijeđene motocikliste, koji su proglašeni mrtvima na licu mjesta, saopštila je njujorška policija.

Prema informacijama Portala Revije Fokus, radi se o A. Jokanoviću i T. Lapadatović.

Strašne fotografije snimljene na mjestu nesreće prikazuju uništeni SUV, oštećeni motocikl i staklo koje pokriva ulicu.

Na fotografijama se takođe vide tijela motociklista prekrivena bijelim plahtama na ulici.

Vozač SUV-a, muškarac star 30 godina, ostao je na mjestu nesreće nakon sudara, saopštila je policija.

Muškarac je prebačen u bolnicu Mount Sinai gdje se nalazi u stabilnom stanju.

Niko nije uhapšen, saopštila je policija.

Prema informacijama Portala Revije Fokus, ovo je treći slučaj u posljednje tri godine, da mladići porijeklom iz Crne Gore izgube život vozeći motocikl u Njujorku.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!