Redakcija Portala Revije Fokus sprema specijalno izdanje za jedanaestogodišnjicu postojanja

U želji da poboljšamo kvalitet našeg medija i da još više pažnje posvetimo iseljenicima, odlučili smo da pokrenemo specijalno izdanje Fokusa. Fokus Special će ugledati svijetlo dana 21. maja 2019 godine, tačno na jedanaestogodišnjicu od štampanja prvog broja Revije Fokus u Njujorku

Poštovani čitaoci,

Stotine novinskih priča, reportaža, intervjua, komentara, priča o “malim” i velikim ljudima, o životu u Americi, Kanadi, Zapadnoj Evropi…, priča iz zavičaja… Sve to je to bio sadržaj nekada štampane verzije Revije Fokus, a danas Portala Revije Fokus

U želji da poboljšamo kvalitet našeg medija i da još više pažnje posvetimo iseljenicima, odlučili smo da pokrenemo specijalno izdanje Fokusa.

Fokus Special će ugledati svijetlo dana 21. maja 2019 godine, tačno na jedanaestogodišnjicu od štampanja prvog broja Revije Fokus u Njujorku.

Ovo je istovremeno i poziv našim iseljeničkim udruženjima i pojedincima da nam se priključe, da daju svoje sugestije i prijedloge. Ne dozvolimo da se dobra djela zaborave i pomozite da dobre ljude razasute širom svijeta pamte i buduće generacije.

BUDITE U TOKU S DEŠAVANJIMA U ZAVIČAJU I DIJASPORI. ČITAJTE FOKUS!

Kontakt email: focus.mn@gmail.com

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!