Priznanje ambasade SAD: Vanja Ćalović najhrabrija žena u Crnoj Gori

“Ponosno objavljujem da je Vanja Ćalović dobitnica nagrade ‘Najhrabrija žena u 2015.’”, napisala je danas ambasadorka SAD u Crnoj Gori Margaret Ann Uyehara na Twitteru. Ćalović je izjavila da je nagrada ambasade SAD priznanje kako njoj i njenim kolegama u MANS-u, tako i svim njihovim volonterima i građanima koji podržavaju njihovu borbu za uspostavljanje vladavine prava

Američka ambasadorka u Crnoj Gori Margaret Ann Uyehara objavila je danas na Twitteru da je Vanja Ćalović dobitnica nagrade “Hrabra žena u 2015”.

“Ponosno objavljujem da je Vanja Ćalović dobitnica nagrade ‘Najhrabrija žena u 2015.’”, piše na twittu Uyehare.

Tu nagradu dodjeljuje američka ambasada.

Ćalović je saopštila da je ponosna zbog nagrade ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

“To je priznanje kako meni i mojim kolegama u MANS-u, tako i svim našim volonterima i građanima koji podržavaju našu borbu za uspostavljanje vladavine prava. Nagrada predstavlja podsticaj mojim kolegama i meni da se borimo protiv korupcije i organizovanog kriminala, bez obzira kolike lične i profesionalne žrtve morali da snosimo zbog toga, i ja sam ponosna na sve što smo postigli. Nastavićemo da i u narednom periodu dajemo konkretne rezultate i pomažemo građanima da se izbore za svoja prava”, saopštila je Ćalović.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!