Ovo su Danijel L. i njegovo troje djece koji su poginuli kod Ušća, supruzi se bore za život: Vozač oklopnog vozila imao alkohol u krvi?

Kako “Blic” saznaje, vozač oklopnog vozila Vojske Srbije imao je više od 0,20 primila alkohola u krvi. Pripadnicima Vojske Srbije nije dozvoljeno da imaju alkohol u krvi, odnosno alko-test ne smije da pokaže ništa više od nule. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje

Na magistralnom putu Kraljevo – Raška došlo je do teške saobraćajne nesreće kada su se sudarili putnički automobil i vozilo Vojske Srbije. U ovoj tragičnoj nesreći život su izgubili Danijel L. (33) iz Novog Pazara, njegovo troje djece L. L. (10), L. L. (7), M. L. (1) i D. K. (27).

Danijelova supruga Mirjana L. (32) je jedina preživjela, zadobila je teške telesne povrede i trenutno joj se bore za život.

Foto: Instagram/192_rs

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, Danijel L., koji je vozio automobil marke “ford”, bio je zaposlen u kasarni u Raški, ali je rođen i odrastao u Novom Pazaru. On i njegova supruga Mirjana, takođe rođena u Novom Pazaru, preselili su se u Rašku prije nekoliko godina, kada je Danijel dobio posao u Vojsci Srbije.

“Putnički automobil bio je potpuno poklopljen vojnim vozilom, skroz smrskan. Na lice mjesta došle su ekipe vatrogasaca-spasilaca. Uspjeli su nekako da podignu vojno vozilo i pomjere ga. Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija”, kazao je za RINU jedan od očevidaca.

Kako “Blic” saznaje, vozač oklopnog vozila Vojske Srbije imao je više od 0,20 primila alkohola u krvi.

Pripadnicima Vojske Srbije nije dozvoljeno da imaju alkohol u krvi, odnosno alko-test ne smije da pokaže ništa više od nule.

Kako saznaje “Blic”, M. V. (54), koji je upravljao oklopnim vozilom, prešao je na lijevu stranu puta, nakon čega se dogodila nesreća.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, policija jej u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevuj zadržala M. V.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje.

Foto: Facebook/društvene mreže

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!