Ubica policajca Faton Hajrizi likvidiran kada je zapucao na policiju: Spasili ih panciri i šljemovi

Hajrizi je, prema informacijama “Blic”, krenuo ka Banji Koviljači, ali u tome nije uspio pa se sakrio u napušteni fabrički kompleks, gdje se godinama unazad kriju migranti iz Preševa koji čekaju “vezu” za bijeg preko Drine

Ubica policajca Faton Hajrizi Faton Hajrizi ubijen je na u napuštenoj fabrici nedaleko od mjesta gdje je prije 36 sati ubio policajca Nikolu Krsmanovića (34) i ranio Vjekoslava Ilića (50), piše “Blic”. Kako saznaje “Blic”, on je odbijao da se preda i u policajce koji su ga hapsili je ispalio veliki broj hitaca!

Kako saznajemo, on je pucao na policajce koji su ga opkolili, a njih su spasili panciri i šlkemovi koje su imali.

Helikopter sletio na mesto ubistva ubice Fatona Hajrizija

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica policajca.

Hajrizi je, prema informacijama “Blic”, krenuo ka Banji Koviljači, ali u tome nije uspio pa se sakrio u napušteni fabrički kompleks, gdje se godinama unazad kriju migranti iz Preševa koji čekaju “vezu” za bijeg preko Drine.

„Pripadnici policije likvidirali su u okolini Loznice ubicu policajca,” izjavio je Dačić.

MUP je danas saopštio da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je preksinoć u Lipničkom Šoru usmrtio policijskog službenika Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Foto: Faton Hajrizi (YouTube/Screenshot)

Idi na VRH
error: Content is protected !!