“Što se mene tiče ovaj autobus vodi u dženet”: Ovo je poslednji snimak vehabije Miloša Žujovića

Kako se može videti na tom snimku, terorista Miloš Žujović sjedi u polupraznom autobusu obučen u bijelu majicu – istu kakvu je nosio u trenutku napada. Smješka se zlobno i pjevuši na arapskom. Od zvuka autobusa ne čuje se šta

Nakon što je Miloš Žujović, terorista koji je prošle subote iz samostrela ranio žandarma Miloša Jevremovića, na internetu su se pojavili snimci nastali neporedno prije napada. Na poslednjem od njih, za koji se sumnja da je snimljen uoči napada, Žujović je u autobusu i poručuje: “Što se mene tiče ovaj autobus vodi u dženet (raj)”.

Kako se može videti na tom snimku, terorista Miloš Žujović sjedi u polupraznom autobusu obučen u bijelu majicu – istu kakvu je nosio u trenutku napada. Smješka se zlobno i pjevuši na arapskom. Od zvuka autobusa ne čuje se šta.

Na snimku koji traje 21 sekundu vidi se da je Žujović u beogradskom gradskom prevozu, a kroz staklo autobusa na kratko se nazire stanica na Autokomandi.

On pjevuši sve dok autobus nije stao, a onda se približio kameri i izgovorio je: “Što se mene tiče ovaj autobus vodi u dženet”. Potom izgovara arapski pozdrav, zlobno se kezi.

Tu se snimak završava, piše “Blic”.

Kako se sumnja, terorista Miloš Žujović je ubrzo nakon toga napao žandarma ispred izraelske ambasade.

Idi na VRH
error: Content is protected !!