Zagreb: Poznati ljekar prebio tasta, ujeo taštu za ruku, potukli se zbog priče o mrtvačkom sanduku

“Ćerka je pokušavala da smiri situaciju i rekla mi da ga pustim da ode. Približio sam se zetu koji me je tri do četiri puta udario pesnicom u lice. Pao sam se na kolena, a on me još nekoliko puta udario u glavu. Moja supruga je vrištala pa je i nju zet uhvatio za kosu i ujeo za ruku i pobjegao napolje. Bio sam krvav i razbijena mi je arkada, a lijevo oko skroz zatvoreno”, ispričao je policiji povrijeđeni doktorov tast

Protiv 32-godišnjeg poznatog ljekara i sina čuvenog hrvatskog bankara podignuta je krivična prijava zbog nanošenja teških i lakih povreda.

U domu jednog poznatog bračnog para ljekara u Zagrebu na trenutak se činilo da će situacija izmaći kontroli. Naime, 32-godišnji osnivač jedne poznate poliklinike i sin daleko poznatijeg bankara i menadžera prvo je pesnicom udario tašta u lice, tačnije u nos i oko. Zatim ni taštu, koja je pritekla u pomoć suprugu, nije zaobišao već ju je ugrizao za ruku. A kako su oboje na kraju povređeni, intervenisala je i zagrebačka policija, piše “Jutarnji list”.

Tašta i supruga pomahnitalog ljekara odlučile su da neće da svjedoče, dok tast, koji je završio sa frakturom lobanje, svog zeta nije štedio.

“UMIJEŠAO SAM SE KAD SAM ČUO DA PRIČA O MRTVAČKOM SANDUKU”

Kobnog dana tast je kod ćerke i zeta bio u posjeti sa suprugom jer su im čuvali unučiće, prenosi “Blic”.

“Sa djetetom sam po povratku iz parka u stan oko podne otišao u sobu i zaspali smo. Probudila me je vika iz hodnika. Moja ćerka, zet i drugo unuče su se svađali. A kad sam čuo da se priča o mrtvačkom sanduku ušao sam u predsoblje i pitao zeta da li je normalan i kuda ide. Ćerka je pokušavala da smiri situaciju i rekla mi da ga pustim da ode. Približio sam se zetu koji me je tri do četiri puta udario pesnicom u lice. Pao sam se na kolena, a on me još nekoliko puta udario u glavu. Moja supruga je vrištala pa je i nju zet uhvatio za kosu i ujeo za ruku i pobjegao napolje. Bio sam krvav i razbijena mi je arkada, a lijevo oko skroz zatvoreno”, ispričao je policiji povrijeđeni doktorov tast.

“SAMO SAM SE BRANIO”

Ljekar, sa druge strane, tvrdi suprotno. On kaže da se kritičnog trenutka isključivo branio od fizičkih nasrtaja tašte i tasta.

“Prvo me je tašta ošamarila pa sam krenuo da izađem iz stana. Dok sam se spremao u hodniku, na mene je nasrnuo i tast kog sam, ne bih li ga odmaknuo, jednom udario. Tad sam vidio da se tast uhvatio za nos koji je krvario. Nakon toga je krenuo da me gura i udara da bi se tom napadu na mene priključila i tašta koja me je čupala i udarala. I od toga imam povredu iza uva. I moguće je da sam taštu ugrizao dok sam se branio”, tvrdio je osumnjičeni doktor o incidentu od 18. maja ove godine.

Na potezu su tužilaštvo i sud u Hrvatskoj koji treba da odluče o sudbini imućnog ljekara.

Foto: Ilustracija (Screenshot/Z1 Televizija)

Idi na VRH
error: Content is protected !!