Djevojčica porijeklom iz BiH (15) oteta u Njemačkoj kad se vraćala iz škole: Monstrumi je silovali u napuštenoj kući

Prema njenom svjedočenju, otmičari su bili obučeni u crno i na glavi su imali balaklave. Ono što je primijetila jeste da su govorili njemački, sa arapskim akcentom. Takođe, ono čega se sjeća jeste da su brzo vozili i da su nekoliko puta mogli da izazovu sudar

Tinejdžerku (15) iz Gelzenkirhena dvojica maskiranih muškaraca su naterala da uđe u kombi, otela je i brutalno silovala. Djevojčica, koja je poreklom iz BiH, je torturu prijavila policiji u Esenu.

Ona je posle škole, oko podneva, stajala na autobuskoj stanici i čekala drugaricu, kada joj je prišao bijeli kombi iz kog su izašli maskirani muškarci koji su je uvukli u auto i odvezli u nepoznatom pravcu.

SILOVALI JE U NAPUŠTENOJ KUĆI

U prijavi se navodi da su je odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji, gdje su je i silovali.

Nakon nekog vremena, kombijem su je odvezli u Esen i izbacili na ulici.

Prema njenom svjedočenju, otmičari su bili obučeni u crno i na glavi su imali balaklave. Ono što je primijetila jeste da su govorili njemački, sa arapskim akcentom. Takođe, ono čega se sjeća jeste da su brzo vozili i da su nekoliko puta mogli da izazovu sudar.

POLICIJA TRAGA ZA DOKAZIMA

To je potvrdio i portparol policije koji je rekao da su drugi vozači na ovoj trasi primijetili bijeli kombi koji vozi van svih ograničenja. Navodno, registarska tablica kombija je “CUX – HH” ili “CUX – HK”.

Žrtva je još uvijek pod utiskom svega što se desilo zbog čega nije mogla da odgovori na sva pitanja inspektora tokom saslušanja.

Policija, prenosi “Blic”, traga za svim mogućim svjedocima koji su bili na autobuskoj stanici Horst ili one koji su vidjeli bijeli kombi u Esenu ili Gelzenkirhenu.

Foto: Ilustracija (Screenshot)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!