Prvo oglašavanje Enesa Begovića nakon smrti sina: Prošla je godina tuge za Arminom…

Enes je najavio koncert u Travniku, a u razgovoru za tamošnje medije vidjela se tuga na njegovom licu i bol koji nosi u duši

Prije nekoliko dana navršilo se godinu dana od iznenadne smrti sina Enesa Begovića, Armina, a sada se pjevač prvi put pojavio pred kamerama nakon tragičnog događaja.

Kako je njegova kuma Elvira Rahić rekla za Grand, Enes je odlučio da se ne pojavljuje dok ne prođe godišnjica, dok je juče prvi put stao pred kamere na konferenciji za medije.

Enes je najavio koncert u Travniku, a u razgovoru za tamošnje medije vidjela se tuga na njegovom licu i bol koji nosi u duši, prenosi Nova.rs.

“Ono što će se desiti u Travniku, biće nešto što nije viđeno do sada. Biće smjena dobre energije i muzike, mislim da će to biti noć koja će biti jedna od najposjećenijih. Ponudićemo sve što ljudi vole, muziku za sve generacije”, rekao je pjevač za Hajat tv.

Pjevačica Elvira Rahić je za Grand rekla da je cijela porodica Begović još u šoku i otkrila kada će se njen kum Enes vratiti na scenu.

“Nažalost, doživio je tu tragediju. Još se ne vraća na scenu, sigurno i neće dok godišnica smrti njegovog sina ne prođe. Mogu samo da kažem ne daj Bože nikome da doživi ono što je moj kum doživio. Ni blizu, a kamoli to”, rekla je ona za Grand.

Foto: Enes Begović sa sinom Arminom (društvene mreže)

Idi na VRH
error: Content is protected !!