Tijana iz Užica došla traktorom na maturu: “Drugari su se smijali, ali nemam čega da se stidim, ja sam sa sela”

Ispod videa koji je objavljen na portalu Užice oglasna tabla nizali su se komentari pohvale za Tijanu i njenog tatu. Mnogi su izrazili divljenje prema originalnoj ideji i ponosu koji Tijana pokazuje prema svom seoskom porijeklu

Mala maturantkinja Tijana Marković iz Užica izazvala je oduševljenje kada je na proslavu male mature stigla traktorom. Tijana je, kako kaže, ponosna na svoje seosko porijeklo.

Tijanin neobičan dolazak na malu maturu pokazuje ponos koji ova mlada djevojka osjeća prema svom seoskom porijeklu. Njen dolazak traktorom, vozilom koje je simbol ruralnog života, izazvao je iznenađenje među prolaznicima i školskim drugarima, ali Tijana je ostala nepokolebljiva.

“Ne znam kako je tati pala ova ideja na pamet, ali sam se složila. Planiram da upišem tehničko i grafičko crtanje. Drugari su se smijali, ali mene nije bilo sramota, nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela”, poručuje Tijana kroz osmijeh za portal Užice oglasna tabla.

Ispod videa koji je objavljen na portalu Užice oglasna tabla nizali su se komentari pohvale za Tijanu i njenog tatu, prenosi Blic”. Mnogi su izrazili divljenje prema originalnoj ideji i ponosu koji Tijana pokazuje prema svom seoskom porijeklu.

Foto: Screenshot/Facebook

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!