Cetinjanin stradao kod graničnog prelaza Gostun: Stijena se obrušila i usmrtila ga pored kamiona

Udar kamena odbacio je nesrećnog Popovića nekoliko metara od mjesta gdje je stajao, a osim njegovog kamiona koje je zasula lavina stijenja nijedno drugo vozilo koje je bilo u koloni nije oštećeno

Foto: Printscreen

Vesko Popović (39) sa Cetinja stradao je noćas sat iza ponoći nedaleko od graničnog prelaza Gostun, u kanjonu Lima, pošto je na njega pao veliki kamen koji se na magistralu obrušio, piše “Blic”.

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, Cetinjan, inače kamiondžija, kretao se u dugoj koloni vozila koja su iz pravca Prijepolja išla ka crnogorskoj granici.

Kako se kolona sporo pomjerala ka punktu, Popović je, na oko kilomet od granice, izašao iz svog kamiona na put, da bi u jednom trenutku sa litice nad magistralom krenuo odron.

Jedna od stijena pala je na njega i usmrtila ga na mjestu. Ubrzo je stigla hitna pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt.

Udar kamena odbacio je nesrećnog Popovića nekoliko metara od mjesta gdje je stajao, a osim njegovog kamiona koje je zasula lavina stijenja nijedno drugo vozilo koje je bilo u koloni nije oštećeno.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!