Državljanin BiH iskasapio Tutunca Nenada Zečevića: Užasni detalji zvjerskog ubistva u Nemačkoj

“Osumnjičeni ubica, nakon što je zvjerski pretukao Tutinca, za koga svi tvrde da je bio “duša od čovjeka i da nikome ništa nažao nije uradio”, nije se tu zaustavio. Posle batina od kojih je Zečević bio plav i modar, Adnan H, navodno, nije stao nego je uzeo nož i zaklao nesrećnog čovjeka. Prerezao mu je grkljan”, kaže naš dobro obaviješten sagovornik

Nenad Neša Zečević iz Tutina brutalno je ubijen u četvrtak u Bremenu, u Njemačkoj, kada ga je, kako se sumnja, Adnan H, inače državljanin Bosne i Hercegovine, zaklao u stanu, a potom njegovo tijelo iskasapio na komade, saznaje “Kurir”.

“Osumnjičeni i ubijeni Tutinac neko vrijeme su živeli zajedno u stanu u Bremenu, a sa njima je bio i još jedan muškarac iz Rumunije. Njih trojica su, navodno, radili u jednoj firmi koja se bavi građevinom”, kaže “Kurirov” dobro obaviješten izvor i dodaje:

“Tog 13. juna osumnjičeni se, navodno, prvo posvađao sa Nenadom, da bi sukob eskalirao u tuču. Osumnjičeni je pretukao žrtvu iz za sada nepoznatog razloga, a u stanu je u tom trenutku, navodno, je bio i rumunski državljanin. Nekoliko sati nakon tuče došlo je do zločina”.

Kako objašnjava naš izvor, zločin je otkriven tek sjutradan.

“Osumnjičeni ubica, nakon što je zvjerski pretukao Tutinca, za koga svi tvrde da je bio “duša od čovjeka i da nikome ništa nažao nije uradio”, nije se tu zaustavio. Posle batina od kojih je Zečević bio plav i modar, Adnan H, navodno, nije stao nego je uzeo nož i zaklao nesrećnog čovjeka. Prerezao mu je grkljan”, kaže naš dobro obaviješten sagovornik i dodaje:

“Krv je počela da šiklja na sve strane po zidovima i namještaju. Žrtva, nažalost, nije imala nikakve šanse da preživi. Pomahnitali ubica uzeo je nož i počeo da siječe dio po dio nesrećnog čovjeka. Izamasakrirao ga je. Prizor je bio stravičan…”

Osumnjični ubica pobjegao je nakon zvjerskog ubistva.

“Navodno, ubica je nakon zločina pobjegao iz stana i nekoliko sati se krio u neposrednoj blizini. Zločin je otkriven nakon što je rumunski državljanin prijavio njihovom gazdi da je Nenad ubijen”, kaže izvor i dodaje:

“Tada je gazda te građevinske firme otišao u stan i zločin je prijavljen policiji. Uviđaj je trajao satima, kao i potraga za osumnjičenim koji je kasnije lišen slobode i sada se nalazi u pritvoru”.

Kako smo ranije izvještavali, žitelji Tutina, ali i okolnih gradova, danima već žale zbog gubitka Zečevića koji je, po nihovim riječima, bio izuzetno dobar čovjek.

Izvor: “Kurir”

Foto: Nenad Zečević (društvene mreže)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!