Hit snimak iz Bijeljine: Mladić se za matursko veče obukao kao baka, otkrio zašto je to uradio (VIDEO)

„Prošle godine, kada sam završio trogodišnju srednju školu, moja pratilja bila je baka Anđelka. To je inače moja baka koja živi u porodičnoj kući sa nama, uz koju sam odrastao i za koju sam vezan“, rekao je Matej za Telegraf. Ove godine je sa prijateljima došao na ideju da on njima bude baka na maturi

Dok maturska groznica “trese” zemlje u regionu, jedna mladić iz Bijeljine nasmijao je sve svojom neočekivanom pojavom i porukom koju je poslao.

Matej Šušljik je na maturu došao u garderobi svoje bake Anđelke, dok su ga pod ruku vodila dvojica drugara. Po odijelima bi se moglo reklo, takođe šaljivdžija.

Matura Poljoprovredne i medicinske škole u Bijeljini ove godine doživjela je pravi bum i to zahvaljujući mladom Mateju koji je sa svojim drugarima, kreativnim potezom, nasmijao sve. Međutim, on je i prošle godine bio na maturi, po završetku trogodišnje škole, i to ni manje ni više nego sa svojom bakom Anđelkom.

„Prošle godine, kada sam završio trogodišnju srednju školu, moja pratilja bila je baka Anđelka. To je inače moja baka koja živi u porodičnoj kući sa nama, uz koju sam odrastao i za koju sam vezan“, rekao je Matej za Telegraf.

Ove godine je sa prijateljima došao na ideju da on njima bude baka na maturi.

„Ove godine smo moji prijatelji i ja došli na ideju da ja budem baka njima na maturi. Baki sam saopštio ideju, ona me podržala, dala mi odeću i, naravno, prisustvovala maturi“, kaže Matej.

Provod na maturi bio je odličan, međutim, prenosi N1, jedna stvar, kojoj se nije nadao, malo je pokvarila ceo događaj.

„Na maturi nam je bilo odlično, žao mi je samo što su me spriječili da učestvujem u defileu, tačnije direktorica i pomoćnik direktora, koji su smatrali da je to neozbiljno za ovaj događaj“, otkrio je momak dodajući da nije kriv što oni nisu shvatili poruku.

Idi na VRH

error: Content is protected !!