Umjesto svadbe – haos: Mladoženja šutnuo mladu nakon što je saznao šta je uradila noć prije vjenčanja (VIDEO)

Na snimcima koji su se pojavili, mogla je da se vidi mlada u vjenčanici kako plače i moli za oproštaj, padajući na koljena na ulici i udarajući ljude buketom cvijeća

Ova dramatična situacija postala je viralna zahvaljujući jednom videu na TikToku. Kasnije se saznalo da je razlog za prekid veze bilo otkriće da je djevojka, samo noć prije vjenčanja, imala susret sa svojim bivšim dečkom. Taj susret nije bio običan, već je rezultirao nevjerstvom.

Mladoženja je za to saznao od mladine prijateljice, što je dovelo do dramatičnih scena i otkazivanja svadbe. Na snimcima koji su se pojavili, mogla je da se vidi mlada u vjenčanici kako plače i moli za oproštaj, padajući na koljena na ulici i udarajući ljude buketom cvijeća.

Reakcije na društvenim mrežama bile su pomiješane, piše espeso.rs. Dok su mnogi izrazili saosjećanje prema mladoženji i razočaranje postupkom mlade, bili su i srećni što je istina otkrivena prije nego što je brak sklopljen.

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details

♬ original sound – dansiws

Idi na VRH

error: Content is protected !!