Vjerenik ubijene Aleksandre u sud došao u majici sa slikom nerođene bebe, pa rekao Dejanu: Vidi šta si mi uzeo

Bastijan kaže da mu je jako teško jer već 504 dana ne može da zagrli svoju vjerenicu Aleksandru i njihovo dijete. Iako njeno tijelo nikada nije pronađeno, policija pretpostavlja da je ona, nažalost, mrtva. Ona je nestala u decembru 2022. godine, mjesec dana prije nego što je trebalo da rodi sina. “Ovo je sve što mi je ostalo od djeteta”, kazao je Bastijan u sudnici dok gleda u osumnjičene za ubistvo ljubavi njegovog života

Na suđenje Dejanu, osumnjičenom za ubistvo Aleksandre R, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, njen vjerenik, doktor Bastijan, se pojavio u bijeloj majici sa slikom poslednjeg ultrazvuka njihove bebe.

“Vidi šta si mi uzeo”, jasna je poruka Bastijana, koji je već dvije godine očajan.

Bastijan kaže da mu je jako teško jer već 504 dana ne može da zagrli svoju vjerenicu Aleksandru i njihovo dijete. Iako njeno tijelo nikada nije pronađeno, policija pretpostavlja da je ona, nažalost, mrtva.

Ona je nestala u decembru 2022. godine, mjesec dana prije nego što je trebalo da rodi sina.

“Ovo je sve što mi je ostalo od djeteta”, kazao je Bastijan u sudnici dok gleda u osumnjičene za ubistvo ljubavi njegovog života.

Aleksandrin bivši partner Dejan i njegov partner Ugur osumnjičeni su da su ubili Aleksandru i otarasili se njenog tijela, koje nikada nije pronađeno.

Vjeruje se da su je ubili iz osvete jer ih je tužila zbog prevare.

NAKON UBISTVA SA ALEKSANDRINOG TELEFONA NJENOM VJERENIKU SLALI PORUKE

Bastijan kaže da mu je nekoliko sati nakon Aleksandrinog nestanka sa njenog telefona stigla poruka.

“Zdravo Bastijane. Žao mi je zbog svega. Iskoristila sam te i slagala. Ne mogu više ovako. Toliko sam zabrljala. Neću da idem u zatvor. Ne mogu bez Dejana”, glasila je poruka.

On je odmah znao da poruku nije napisala njegova verenica Aleksandra, koja je porijeklom iz Rumunije.

“Nikada mi nije pisala “Zdravo Bastijane”. To je uradio samo Dejan”, rekao je Aleksandrin vjerenik.

On je odmah shvatio da nešto nije u redu i otišao je u policiju da prijavi njen nestanak.

“Nisu me shvatili ozbiljno, nisu željeli čak ni njen telefon da lociraju. Vikao sam u stanici, prijetio da ću da se žalim nadzornim službama”, prisjeća se Bastijan.

Policija je istragu pokrenula tek sjutra, kada je jedan vozač kamiona u Južnom Tirolu pronašao Aleksandrin telefon u svom kamionu.

Tužilac smatra da je Dejanov partner tu sakrio telefon nakon što su je ubili.

Sumnja se da je Ugur i napisao poruku sa telefona koju su poslali Bastijanu.

Njih dvojica se sve vrijeme brane ćutanjem.

“Aleksandra je bila ljubav mog života. Nadam se da će dobiti maksimalne kazne. Samo želim da znam šta se dogodilo Aleksandri i našem nerođenom djetetu. Nadam se da će Dejan imati bar malo pristojnosti i kaže gdje je ostavio tijelo, da bih imao gdje da tugujem”, rekao je Bastijan.

Izvor: “Telegraf”

Foto: Polizei Mittelfranken

Idi na VRH
error: Content is protected !!