Amerikanci žale za Edmondom Lončarevićem, preminulim ocem troje male djece: Često nam je pričao o kraju iz kojeg dolazi

“Andy je bio zaista posvećen i vrijedan pojedinac koji je uvijek stavljao svoju porodicu na prvo mjesto. Neumorno je radio kako bi pružio podršku svojoj predivnoj ženi i troje djece, a njegov ponos u radu bio je očit svima koji su ga poznavali. U čast sjećanja na njega i podršci budućnosti njegove djece, odlučio sam pokrenuti GoFundMe kampanju. Sredstva prikupljena u kampanji bit će korištena kako bi se osiguralo da djeca imaju potrebne resurse i prilike za svoje obrazovanje”, napisao je Tony Palazzolo

Edmond Andy Lončarević, dugogodišnji zaposlenik Krispy Pizza restorana u Old Bridge-u (NJ), bio je više od običnog radnika.  Smatran je nečijim osloncem, svijetlom i toplinom koju je unio u svakodnevni život svoje radne okoline i kupaca.

Nažalost, 42-godišnji otac troje djece preminuo je 25. aprila, a detalji uzroka smrti nisu objavljeni. Andy, koji je u SAD došao iz Crne Gore, ostavio je dubok trag u srcima ljudi koji su ga poznavali, piše u članku koji je objavio Daily Voice.

Jedna od osoba koja se prisjetila Andyjevih kvaliteta bila je njegova bivša koleginica sa posla u Krispy Pizza restoranu. Ona su Andyja opisala kao osobu koja je bila više od kolege – bio je kao član familije.

Njegova posvećenost poslu, ljubaznost prema svima oko sebe te neumorna briga za svoju obitelj bili su osobine koje su ga izdvajale.

Nakon Andyjeve smrti, započeta je GoFundMe kampanja kako bi se prikupila sredstva za njegovu familiju. Do sada je prikupljeno 59.000 dolara, što svjedoči o tome koliko je Andy bio voljen i cijenjen među zajednicom.

Komentari ispod postova na društvenim mrežama odaju počast Andyjevom životu i doprinosu. Njegova sposobnost da stvori osjećaj pripadnosti i prihvaćenosti kod svih koji su ga susreli ostavit će neizbrisiv trag u sjećanju njegovih kolega, prijatelja i kupaca.

Donator na GoFundMe-u koji se predstavio kao učiteljica iz Sayreville-a rekla je da je Andy često pričao o “kraju iz kojeg dolazi.”

Andy Lončarević je bio primjer istinskog čovjeka koji je svojim radom, osmijehom i dobrotom obogatio živote mnogih. Njegovo nasljeđe nastavit će živjeti kroz sjećanja i uticaj koji je ostavio na svoju okolinu.

Lončarević je porijeklom iz Gusinja, a sahranjen je u New Jersey-u. 

TONY PALAZZOLO: NEUMORNO JE RADIO KAKO BI PRUŽIO PODRŠKU SVOJOJ PREDIVNOJ ŽENI I TROJE DJECE

Andy je bio zaista posvećen i vrijedan pojedinac koji je uvijek stavljao svoju porodicu na prvo mjesto. Neumorno je radio kako bi pružio podršku svojoj predivnoj ženi i troje djece, a njegov ponos u radu bio je očit svima koji su ga poznavali.

U čast sjećanja na Andyja i podršci budućnosti njegove djece, odlučio sam pokrenuti GoFundMe kampanju. Sredstva prikupljena u kampanji bit će korištena kako bi se osiguralo da djeca imaju potrebne resurse i prilike za svoje obrazovanje.

Ljubazno vas molim za podršku u ovom nastojanju. Svaki prilog, bez obzira na iznos, napravit će značajnu razliku u životima ovih mladih koji su izgubili svog voljenog oca. Molim vas da se pridružite u počast Andyjevom naslijeđu i pomoći njegovoj djeci da ostvare svoje snove.

Hvala vam svima na vašoj dobroti.

Tony Palazzolo, Krispy Pizza

Idi na VRH
error: Content is protected !!