Promocija časopisa “Komun@” u Sjevernoj Makedoniji

Na promociji će učestvovati predstavnici Zajednice Crnogoraca, a u ime časopisa “Komun@” mr Željko Rutović, predsjednik Programskog odbora, i mr Amer Ramusović, direktor i glavni i odgovorni urednik

Zajednica Crnogoraca u Republici Sjevernoj Makedoniji (ZCGM), djelujući u skladu sa svojim programom i nastojanjem da očuva državni i kulturni identitet svoje matice i porijekla svojih članova čiji su glavni ciljevi čuvanje i unapređivanje crnogorske tradicije i kulture, zastupanje interesa Crnogoraca i njihovo prijateljstvo sa makedonskim narodom, a u saradnji sa časopisom “Komun@” koji otvara dveri prošlosti, teško breme i naslage vremena i tajanstvene odaje u kojima se skriva neprocjenjivo blago znakova i tragova veličanstvenog svekolikog nasleđa Crne Gore, organizuje prvi put promociju časopisa “Komun@” u Sjevernoj Makedoniji.

Na promociji će učestvovati predstavnici Zajednice Crnogoraca, predsjednik crnogorsko-švajcarskog udruženja Šefko Ličina, a u ime časopisa “Komun@” mr Željko Rutović, predsjednik Programskog odbora, i mr Amer Ramusović, direktor i glavni i odgovorni urednik.

Promocija će biti održana u prostorijama Zajednice Crnogoraca (Ul. Mito Hadživasilev br:16/1) u Skoplju 27. aprila 2024. godine sa početkom u 19 časova.

“Komun@” je veoma uspješno predstavljena dijaspori Crne Gore u Luksemburgu, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Idi na VRH
error: Content is protected !!