Šta ti je u glavi, čovječe: Za dlaku izbjegao smrt na trkačkoj stazi (VIDEO)

Fotograf je ubrzo nakon incidenta, koji se umalo pretvorio u tragediju, ostao bez prsluka i gotovo je sigurno da će biti protjeran sa sličnih događaja bar na dvije godine, prema pisanju specijalizovanih trkačkih portala

Trkački spektakl u sklopu WRC reli šampionata počeo je u Hrvatskoj, a i prije početka je mogla da ga obilježi jedna tragedija.

Mnogi su ostali u nevjerici kada je kamerom zabilježeno kako je fotograf za dlaku izbjegao smrt jer je probao da pretrči preko staze usred vožnje.

Dok je fotograf pretrčavao, automobil je u punoj brzini proletio stazom, a da se sve odigralo za sekund drugačije došlo bi do katastrofalnog ishoda.

Organizatori trka poput onih u WRC šampionatu povremeno imaju problema sa neposlušnom publikom, a nedavno se desila tragedija kada je u Mađarskoj na Estergom-Nirges reliju pet posmatrača stradalo jer se nisu nalazili u prostoru predviđenom za gledanje trke, ali se malo ko nada da će i profesionalac sebi da dozvoli ovako nešto.

Posebno ne na mjestu iza krivine gde nije postojala šansa da ga vozač vidi u trenutku dok tokom testiranja juri velikom brzinom.

Fotograf je, prenosi Nova.rs, ubrzo nakon incidenta, koji se umalo pretvorio u tragediju, ostao bez prsluka i gotovo je sigurno da će biti protjeran sa sličnih događaja bar na dvije godine, prema pisanju specijalizovanih trkačkih portala.

Idi na VRH
error: Content is protected !!