Provozao je beskućnika u skupom automobilu, nije ni sanjao šta će se desiti: Ovakav epilog nema ni na filmu (VIDEO)

Ernandez je rekao za novinski kanal Info 7 da ga je kolega upozorio da beskućnik stoji blizu njegovog automobila i savjetovao ga da pronađe drugo mjesto na parkingu. Umjesto toga, odlučio je da ostavi automobil gdje je bio, a kasnije je prišao Pinedi i odveo ga u vožnju gradom – video-snimak je imao više od 3,6 miliona pregleda

Moć društvenih medija ponovo je spojila beskućnika sa njegovom porodicom u Meksiku posle 13 godina. Dirljivi trenutak postao je viralan na TikTok-u kada je Horhe Pineda (54) zagrlio svoju sestru Beatriz Pinedu ispred napuštenog imanja u Montereju, na sjeveroistoku zemlje, gdje je potražio utočište, prenosi Dejli mejl.

@andreshernandezig97

Rencuentro con su hermana ❤️ se logro la gran mision gracias a todos ustedes y por mi parte me da mucha felicidad ❤️🙏🏻 #rencuentro #barbasdeoro #vagabundo #mty #viral #mustang #rtr #mustanglifestyle #rt #ford

♬ See You Again – Melodia Simples

Susret sa sestrom se desio u nedjelju, a postao je moguć zahvaljujući Andreu Ernandezu, koji je 5. aprila postavio svoj snimak bosonogog čovjeka koji zagleda njegov “ford mustang”. Horhe se može vidjeti kako se divi sportskom automobilu na TikTok videu koji je pregledan više od 15 miliona puta.

Ernandez je odveo Horhea na vožnju kolima – a video-snimak tog putovanja postao je viralan i pomogao Horheovoj porodici da ga prepozna i ponovo stupi u kontakt s njim.

KOLEGA GA UPOZORIO NA BESKUĆNIKA

Ernandez je rekao za novinski kanal Info 7 da ga je kolega upozorio da beskućnik stoji blizu njegovog automobila i savjetovao ga da pronađe drugo mjesto na parkingu.

Umjesto toga, odlučio je da ostavi automobil gdje je bio, a kasnije je prišao Pinedi i odveo ga u vožnju gradom – video-snimak je imao više od 3,6 miliona pregleda.

@andreshernandezig97

Los Carros NO pueden dar Felicida Me llena de alegria cumplir el sueño❤️ y callar varias bocas 🗣️🤫#mustang #mustanglifestyle #mustanggt #mustangrtr #ford #viral #recuerdos #humor

♬ sonido original – DaniGT72

Ernandezovi pratioci bili su dirnuti video-snimkom i dali su sredstva da pomognu Pinedi da kupi hranu, novi dušek i uradi totalnu transformaciju – čemu se u početku on protivio.

ERNANDEZOV VIDEO VIDJELA I BEATRIZ

Viralni sadržaj je na kraju privukao pažnju Beatriz, koja je došla do Ernandeza pošto je primijetila svog brata, kog je poslednji put vidjela 2011. Beatriz je uspjela da nađe novac i putuje 11 sati od svoje kuće u Ameki, gradu u zapadnoj državi Halisko, do Montereja da bi se vidjela sa Horheom.

Horhe je neko vrijema živio u Sjedinjenim Državama prije nego što su problemi sa narkoticima doveli do njegove deportacije u Meksiko, rekla je Beatriz.

Zaposlio se u fabrici čokolade u gradu Rino u Halisku, a kasnije je doživio nesreću zbog koje se odvojio od porodice.

“Vidjela sam video-snimke i zaplakala sam“, rekla je Beatriz.

Horhe je, prenosi espreso.rs, otišao da živi sa svojom sestrom u Ameki i raduje se novim prilikama.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!