„Kaže mi Njemac da operem felge, ja trljam šajbu“: Urnebesni snimak Tihomira iz Bosne za koga cio život misle da je žena

Imao je saobraćajku jer je zaspao za volanom i prevrnuo se. Došla je Hitna pomoć, odveli su ga u bolnicu, a pošto nije imao dokumenta pomisli su da je žena. „Tamo-amo i smjeste me na ginekologiju. Pošto su misli da sam žena nisu mi vadili krv. Dobro sam prošao. Dođe jedna moja rođaka i kaže: ‘Zašto su te stavili ovdje’ i ode i pita ih. Kaže im: ‘On je muško’. ‘Ma kakvi’, kažu, ‘žena je trudna’. ‘Kakva žena trudna, to je moj rođak’, kaže im ona. I od tada sam ostavio alkohol“

Tihomir Vukoja iz Bosne ispričao je za YouTube kanal Auslenderi brojne anegdote iz svog života.

Tihomir je duhovit, uvijek raspoložen i nasmijan, a voditelj emisije tokom razgovora nije mogao da se uzdrži već se u više navrata smijao.

Radio je brojne poslove – na farmi, kao dostavljač pica, u auto perionici, kao taksista…

Posao u auto perionici ne zaboravlja – Tihomirove muke u Njemačkoj (Foto: Facebook)

Posljednjih nekoliko godina živi i radi u Njemačkoj.

„Zove me rođak, kaže da moram doći. Prvi posao mi je bio u auto perionici. Došao sam, sve Švabe, ja ne znam dvije riječi. On meni govori nešto na njemačkom, ja gledam u njega, isto kao tele. I vičem ‘ja, ja, ja, ja’. Stoji on i gleda u mene i ‘šajze’. Koji god dođe samo rukama odmahuju. Govori mi da operem felge, ja trljam šajbu. Mijenjali smo gume, kaže mi šef da donesem šesnaesticu ključ, ja donesem gedoru, kaže ‘de upali svjetla’, ja gasim svjetla. Nisam znao ništa. I pomalo sam učio tako, bilo mi je teško u početku“, kazao je Tihomir.

Od 12. godine je, kaže, vrijeme provodio po kafanama, sve do unazad tri-četiri mjeseca.

Imao je saobraćajku jer je zaspao za volanom i prevrnuo se. Došla je Hitna pomoć, odveli su ga u bolnicu, a pošto nije imao dokumenta pomisli su da je žena.

„Tamo-amo i smjeste me na ginekologiju. Pošto su misli da sam žena nisu mi vadili krv. Dobro sam prošao. Dođe jedna moja rođaka i kaže: ‘Zašto su te stavili ovdje’ i ode i pita ih. Kaže im: ‘On je muško’. ‘Ma kakvi’, kažu, ‘žena je trudna’. ‘Kakva žena trudna, to je moj rođak’, kaže im ona. I od tada sam ostavio alkohol“.

Inače, navikao je da ljudi misle da je žensko, a zašto je tako ne zna.

Pogledajte kompletan video-snimak.

Idi na VRH
error: Content is protected !!