Srbijanska glumica i voditeljka na zabavi poslije Oscara pozirala sa suprugom i otkrila da je trudna

Par već ima kćerku Noru Grace Ellis, koju su dobili 2019. godine. Nina i Jay, koji je poznat po ulozi u filmu “Top Gun: Maverick”, u vezi su od 2015. godine, a upoznali su se u jednom baru u Los Angelesu. Vjenčali su se u julu 2022. u Toskani, a među zvanicima su bila brojna poznata lica. Fotografije wsa njihovog vjenčanja objavio je ugledni časopis Vogue

Srbijanska glumica, manekenka i voditeljka Nina Seničar (38), koja gradi karijeru u inostranstvu, prisustvovala je prestižnoj Vanity Fair zabavi nakon dodjele Oscara.

Nina je na oskarovski afterparty došla sa suprugom i takođe glumcem Jayem Ellisom (42) te je u uskoj crnoj večernjoj haljini ponosno istakla svoj trudnički stomak.

“Trudnički stomak na crvenom tepihu”, napisala je uz fotografije s događaja koje je objavila na svom profilu na Instagramu, a pratioci su je zasuli komplimentima na račun izgleda.

Par već ima kćerku Noru Grace Ellis, koju su dobili 2019. godine. Nina i Jay, koji je poznat po ulozi u filmu “Top Gun: Maverick”, u vezi su od 2015. godine, a upoznali su se u jednom baru u Los Angelesu. Vjenčali su se u julu 2022. u Toskani, a među zvanicima su bila brojna poznata lica. Fotografije wsa njihovog vjenčanja objavio je ugledni časopis Vogue.

Inače, Seničar je svoju karijeru započela kao voditeljka na italijanskoj televiziji, nakon čega se bacila u manekenske vode, a 2010. godine učestvovala je u reality showu ”Ostrvo poznatih”, koji se prikazivao u Italiji, piše Klix.ba.

Nakon showa posvetila se glumi, pa je tako u New Yorku upisala školu glume koju su pohađali i Nicole Kidman i Tom Cruise.

Nina iza sebe ima nekoliko uloga u filmovima poput ”Sve najljepše” i ”Nizbrdo od blaženstva”, a 2016. godine se bila vratila u rodnu Srbiju te je vodila emisiju ”Ja volim Srbiju”.

Foto: Instagram

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!